Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 83

Wątek: Brak Chatu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Jak wszyscy

wychodzi na to że wszyscy mamy kiepski net... no ale prosze 10 mb, 3 kompy... na żadnym nie działa mi czat i handel... po prostu szlag człowieka trafia... na początku przerywało, relog i wracało, a teraz... szlag mnie trafia, magazyny pełne rzeczy na handel, innych surowców zaś mało, ale co z tego?? Skoro itak nie moge po gadać, po handlować, ani nawet spytać o cokolwiek na pomocy...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    net mamy dobry ale przy jakiejs tam aktualizacji musieli zrobic jakies ograniczenie by serwery nie ładowały sie razem, pozatym na forum angielskim wyczytałem iż mają ten sam problem ale tam przynajmniej dostają informacje iz pracują nad tymi błędami tutaj tylko wzmianka na temat tego ze wiedza i nic pozatym (ciekawi mnie tylko to jesli sie cos zmieniło to wiem co i tam szukam najprawdopodobniejszych przyczyn, ale oni chyba na to nie wpadli i dalej szukają gdzies indziej)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dziś też mam brak czatu.
    Jeszcze godzinę temu miałem, teraz mam tylko szept i wiadomości. Nie pokazuje mi się kto ze znajomych jest online itd. Jest to trochę niemożliwe, żeby tylu użytkownikom padło na raz, a support trzeba zasypać informacjami, to wtedy może zobaczą :]

Po 4 relogach wróciło do normy. Coś się dzieje z grą.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    nic z tym nie robią, wszystko rozsypane tak jak było, dzisiaj rano miałem handel tylko przez 30 minut. Niech te kur*y niemieckie ruszą dupy i niech naprawią problem, bo powoli zaczynam żałować że wydałem 40 zł na wersje pudełkową tej gry...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Śląsk Mistrzem
    ps
    mi też k***a nie działa:?

Początkujący Osadnik Awatar yanek11
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jest nadzieja na poprawę sytuacji Wreszcie obsługa play przestała uparcie twierdzić, że to nie oni są winni.
    Oto jaką odpowiedź otrzymałem dziś po wysłaniu kilku zgłoszeń w tej sprawie:
    "Witamy, informujemy, ze zgloszenie 43734xxx wymaga dodatkowej analizy przez naszych ekspertow, po ktorej udzielimy odpowiedzi. Pozdrawiamy PLAY"
    No to czekamy...

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja zauważyłem lepsze jaja, ludzie się skarżą jak wchodze na ich wyspę żeby bufować to im sie wiesza gra ;D

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tez mam to samo od 2 dni. masakra jakaś. Gra dla przyjemności czy gra żeby się wkurzac

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No to pohandlowane ;> jak żyć ?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bez sensu, trzeba zmienić gre. Pisałam wielkokrotnie do suupotu i dostałam odpowiedź że postarają się rozwiązać ten problem. Szkoda tylko mi kasy która wydałam na diamęty myślałam że to solidniejsza firma jak widac mają nas w d...

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów