Wiem ze wojsko nie przypisane do garnizony wraca dłużej ale mineła cała noc i dalej ich nie mam - dokłanie 174 łuczników wyborowych straciłem no i nie mogę wykonywać dalszych przygód bez tego wojska. Co mam zrobić?
Wiem ze wojsko nie przypisane do garnizony wraca dłużej ale mineła cała noc i dalej ich nie mam - dokłanie 174 łuczników wyborowych straciłem no i nie mogę wykonywać dalszych przygód bez tego wojska. Co mam zrobić?
nie ma ich w domu wladyki ?
jesli zaginęli faktycznie i nigdzie ich nie ma to jedynie support, opisz sytuacje i czekaj na rozpatrzenie
Jak otwierasz garnizon to są aktywni, czy też w ogóle ich nie ma i nie możesz zwiększyć liczebności garnizonu? Nie polegli gdzieś w bitwie? Sprawdź raporty z bitew.
Niestety mam ten sam błąd. Przed wczoraj wykonałem przygodę "Bagienna wiedźma". W menu gwiazdy po przygodzie pokazała się ikona "transport wojsk" i jego przewidywany czas to ponad godzina. Minęły prawie dwa dni, a wojska nie wróciły i brak jakiejkolwiek ikony w menu gwiazdy. Nie wróciło bodajże 50 żołnierzy, 20 koni i jakieś resztki rekrutów.
dzisiaj spotkało mnie to samo- 196 sztuk kawalerii płynęło sobie w osobnym transporcie i od kilku godzin nie mogą dopłynąć
w menu gwiazdy też ich nie widać- przepadli
sprawę skierowałem do supportu