Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem prz Logowaniu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Problem prz Logowaniu

Co się dzieje z tą grą na początku jak zaczynałem grać takich problemów nie było że podczas logowania gra nagle się zawiesza i koniec(wpisuje dane konta > klikam Zaloguj > potem Graj i .... jak pasek logowania do gry dojdzie do końca to koniec logowania, gra się zawiesza i może se tak być tak jakby to tapeta była bo nawet po 20 minutach gra się nie włączy) aby wejść do gry muszę średnio się logować 3-5 razy (jeśli mam szczęście) bo nawet czasem bawić się tak trzeba ok. 30 minut

Czy ktoś poza mną też ma takie problemy z tą grą ??? bo nie wiem czy ta gra się już sypie czy to tylko u mnie są te problemy (które zaczęły się od konserwacji jaka była tydzień przed wprowadzeniem eventu wielkanocnego)

P.S Teraz już obecnie napisałem ten post bo 7 logowanie nic nie dało, ale może do 20:00 uda się wejść do gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam tak za każdym prawie razem ale pomaga odświeżenie strony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie zauważyłem że rano o 5 uda się już wejść za 2-5 logowaniem to jest dobrze, teraz już się 20 minut loguje do gry jak juz napisałem może do 20:00 uda się wejść do gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    To jest jakiś dramat z tym ciągłym logowaniem! mega mnie to spienia bo odbiera chęci do gry!!!!!!!!!!!! Co chwile mnie wylogowuje...

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zmień dostawcę internetu w takim razie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    raczej niech ulepsza serwerty swoje bo jak gra duzo ludzi naraz to tak jest , kolejna gra co chce malym kosztem byc najlepsza , mnie tez to juz drazni i rezygnuje z tej gry

Uprawnienia umieszczania postów