Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Logowanie Facebook

Początkujący Osadnik Awatar nightrain
    Serwer
    Nowa Ziemia

Logowanie Facebook

Jest możliwość zmiany tego na normalne (login - hasło), nie raz już czytałem tu na forum, także na czacie w grze, że bywa tak, że można się na nie swoje konto zalogować. Dziś tego doświadczyłem, ktoś zalogował się na moje konto, postawił mi kopalnie węgla i posłał geologów na poszukiwanie złóż Równie dobrze mogła mnie ta osoba ogołocić do zera, czego nie zrobiła za co pozdrawiam ją serdecznie.
    This is the song that is not dedicated to drinking or drug addiction or any of that kind of stuff. This song is basically about a walk in the park. This is something called 'Nightrain'

Początkujący Osadnik Awatar renmaister
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja dodam że wczoraj mnie zalogowało przez przypadek na czyjeś konto

Osadnik Awatar SZYNSZYL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wydaje mi się, że ogołocenie kogoś do zera jest do wytropienia przez support.
    Nigdy nie miałem takiej sytuacji by zalogować się na nieswoim koncie, ani też nikt nie zalogował się na moim, niemniej jednak ryzykowne byłoby wysłanie na swoje konto cudzych surowców.
    Dla bezpieczeństwa polecam rozdzielić grę od konta na Facebooku.

W tym celu przejdź do zakładki "Konto" => "Ustawienia prywatności" => "Aplikacje i strony internetowe”=> "Zmień ustawienia"
    Usuń „The Settlers Online”

Następnie otrzymamy na adres mailowy (używany w FB) pocztę od Blue Byte GmbH z prośbą i linkiem do zmiany hasła.
    Wystarczy je na nowo ustanowić i po problemie.

Uprawnienia umieszczania postów