Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Poszukiwacz - fragmenty map na wyższych poziomach

Osadnik Awatar Wizardus
    Serwer
    Nowa Ziemia

Poszukiwacz - fragmenty map na wyższych poziomach

Doczołgałem się w końcu do 36 lev. Ucieszyłem się strasznie, bo w końcu mogę wysyłać go na poszukiwania średnich przygód. Wybrałem specjalnie Dzikiego Zwiadowcę, co by czasu nie tracić, wydałem sporo wędlin i złota na tę podróż, a ten przynosi mi marne 3 fragmenty map :/
    Rozumiem, że przy poszukiwaniu łatwych przygód przynosi tylko 3 mapy, ale po wysłaniu go po średnie powinien moim zdaniem przynosić przynajmniej 6-9 fragmentów.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Wizardus Zobacz posta
    Rozumiem, że przy poszukiwaniu łatwych przygód przynosi tylko 3 mapy, ale po wysłaniu go po średnie powinien moim zdaniem przynosić przynajmniej 6-9 fragmentów.
    Gdyby przynosil 6 albo 9 moglbys kompletnie olac prawdopodobnienstwo znalezienia przygody, bo kupilbys dokladnie te przygody ktore Cie interesuja w krotszym czasie niz bys mial szanse znalezenia ich.

W ten prosty sposob zabilbys handel przygodami i doprowadzil do tego, ze kazdy robilby dokladnie to samo (to, co oplaca sie najbardziej zamiast tego, co moze zrobic biorac pod uwage jakie przygody znalazl).
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wie ktoś jaki jest % prawdopodobieństwa znalezienia czegokolwiek?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Darkeners Zobacz posta
    Wie ktoś jaki jest % prawdopodobieństwa znalezienia czegokolwiek?
    Polecam opcję "szukaj"
    Szansa na drop z poszukiwania przygód

Uprawnienia umieszczania postów