Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Dostałem bana

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Dostałem bana

Witam wszystkich miłośników Settlersow ,mam problem dostałem bana kilka tygodni temu za malutka awanturę zresztą nie myślałem ze dostałem bana nie mogę handlować gracze offline co mam w tej sytuacji zrobić mam profil na UK ale na forum napisałem tekst z tłumacza słownika elektronicznego mój język nie jest biegły w angielskim wiec proszę o pomoc tu lub stad o skontaktowanie sie z niejakim BB_Azariel jest to Admin UK dziekuje i pozdrawiam

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Luczekxx88 Zobacz posta
    Witam wszystkich miłośników Settlersow ,mam problem dostałem bana kilka tygodni temu za malutka awanturę zresztą nie myślałem ze dostałem bana nie mogę handlować gracze offline co mam w tej sytuacji zrobić mam profil na UK ale na forum napisałem tekst z tłumacza słownika elektronicznego mój język nie jest biegły w angielskim wiec proszę o pomoc tu lub stad o skontaktowanie sie z niejakim BB_Azariel jest to Admin UK dziekuje i pozdrawiam
    nie ma to jak promocja Polski i polakow :P
    mysle ze w tej sytaucji nikt Ci tu nie pomoze

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    vol 1.0

niech zrobi vol 2.0

Uprawnienia umieszczania postów