Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: zalogowałem się na nieswoje konto

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez CywillFTS Zobacz posta
    Z kontami połączonymi z facebookiem jest ogólnie bardzo duży problem, radzę , oczywiście po odzyskaniu dostępu do swojego konta, odseparować konto z gry od facebookowego, również usunięcie facebooka spowoduje utratę dostępu do gry, więc jeśli komuś zależy na grze, lepiej niech zabezpieczy swoje konto.
    A powiedz jak to zrobić, bo ja już szukałem jak zmienić konto "fejbukowe" na normalne ale nie znalazłem

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie szuakaj tego tutaj bo logiczne ze nie znajdziesz.
    Wejdz na FB>ustawianie konta>aplikacje i stamtad wywal TSO. Potem bedziesz musial zaktualizowac swoje konto w grze i tyle.
    (mnie sie taki bug jeszcze trafil, i podobno nie tylko mnie, ze dostalem 170 diamentow tak jakbym je kupil przy aktualizowaniu konta w uplay)
    Albo to nie bug tylko jakas "nagroda", cholera wie. W kazdym badz razie zupelnie niespodziewanie to sie stalo, a potem na czacie ktos spytal czy przy rozdzielaniu tez dostalem 170 diamentow.
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów