Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Dom Włodyki

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ok, moje 2gm ..

1 ludzik co 3 minuty na 5 levelu -> 20 ludzikow na godzine -> 480, czyli na wyzszych levelach 1-2 przygody dziennie bez koniecznosci produkowania chleba. "Lekko" przegiete.

1 ludzik co 10 min na 5 levelu -> kosmetyczna zmiana, na upartego mozna przelknac.

A wobec tego jaka skala jest moja 60 gospodarstw ?
    gdzies pomiedzy "Are you kidding me ?" a "czyste szalenstwo".

Na chwilę obecną mało opłaca się rozwijać dom władyki, znacznie taniej wychodzi rozwój 2 magazynów na 5 lvl co wychodzi taniej, a pojemności daje większą niż dom władyki 5lvl
    ratusz (dom wladyki? tfu .. ) oplaca sie ulepszac dopiero, gdy niespecjalnie oplaca sie nam stawiac kolejny magazyn, czyli gdzies kolo 30-50k lacznej pojemnosci.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A ja jestem za tym aby zostało tak jak jest. Jedynie co mogliby zmienić to w sklepie na "Czarny rynek" jest opcja "Handlarz rudą żelaza" kosztuje ona 19 kryształów i 800 sztab brązu, co daje nam jedynie 100 szt sztab żelaza, jak dla mnie to jest trochę nieopłacalne, powinni chociaż zmniejszyć koszt do postaci 19 kryształów i 300 brązu, lub zwiększyć produkt do 250 sztab żelaza.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja bym inaczej do tego podszedł- ludek przychodzi co kilka sekund szybciej za każdy poziom rezydencji. W końcu osadnicy mieszkają i dokonują czynów lubieżnych chyba u siebie w domu a nie w stodole u Władyki? :P
    Trzeba by rozeznać ile sekund, może 1 na każdy lvl, może 2 a może 5, nie wiem jak tam mają hajty na 50lvl ilość rezydencji i lvl. Załózmy, że ktoś ma 50 rezydencji * 5 lvl, to by było przy powiedzmy 2 sekundach za lvl 500sekund szybciej niż normalnie.
    Np. ja mam w sumie 40lvl na rezydencjach więc o 80 sekund by to przyspieszyło. Zawsze coś.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez mchlek Zobacz posta
    Trzeba by rozeznać ile sekund, może 1 na każdy lvl, może 2 a może 5, nie wiem jak tam mają hajty na 50lvl ilość rezydencji i lvl. Załózmy, że ktoś ma 50 rezydencji * 5 lvl, to by było przy powiedzmy 2 sekundach za lvl 500sekund szybciej niż normalnie
    Zaleznie od wieku serwera i paru innych czynnikow, srednio cos okolo 200-400 leveli rezydencji.

Pomysl calkiem nieglupi.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów