Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ciągle ta sama przygoda

Początkujący Osadnik Awatar Agata_
    Serwer
    Kolonia

Ciągle ta sama przygoda

Od pewnego czasu wysyłam odkrywcę w poszukiwaniu przygód i ciągle znajduje mi tą samą... Dziś po raz 5. mam przygodę "zdrajcy".
    Czy nie można by wprowadzić czegoś, żeby po znalezieniu po raz 2. tej samej przygody blokowała się możliwość znalezienia jej po raz kolejny?

Kilka takich samych przygód w gwiazdce jest nieco irytujące...
    Od razu uprzedzam: wiem, że mogę sprzedać te przygody i nie w tym rzecz. Po prostu przydałoby się jakieś urozmaicenie.

Załączam screena z przygodami.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Agata_ Zobacz posta
    Czy nie można by wprowadzić czegoś, żeby po znalezieniu po raz 2. tej samej przygody blokowała się możliwość znalezienia jej po raz kolejny?
    W ten malowniczy sposob wszyscy skonczyliby levelowanie na 39-40 poziomie, bo nie byloby jak wbic wiecej expa.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    masz jakichś zdradzieckich odkrywców i tyle xD

Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    W ten malowniczy sposob wszyscy skonczyliby levelowanie na 39-40 poziomie, bo nie byloby jak wbic wiecej expa.
    ok, nie chodziło mi o to, że jak znajdzie wszystkie, to nie może już znaleźć więcej, tylko o blokowanie na jakiś czas.
    Na pierwszym stopniu odkrywca wraca po 24h, jajcarski po 12h, więc po np. 3 dniach może przynosić to, co wcześniej. Chodzi o to, żeby nie przynosił tego samego dzień w dzień.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja tam nie narzekałem jak mi piratów ze 3 po kolei poprzynosili. Po prostu miałaś pecha (?) do tych zdrajców i tyle zwykle jest inaczej :P

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja bym się cieszył z każdej przygody

Serwer
    Kolonia
    Może nie jest to pech, tylko monotonia, bo ile razy pod rząd można przechodzić to samo...

hehe, wyżaliłam się i już mi przyniósł nową przygodę :]

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Fajnie ze Ci wogole przynosi przygody. Mnie do tej pory przyniosl tylko dwie, w tym jedna od 36lvl (a jestem dopiero na 33) a tak to ciagle mapy.
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam ten sam problem - 33lvl a dopiero dwie przygody udało mi się zrealizować a tak to same mapy.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Aktualnie jestem na 27 lvl ale już otrzymałem 2 przygody, niestety 1 włączyłem i niestety straciłem poprzez mój błąd, 2 natomiast sobie na razie leży w menu

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów