Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Podbijanie nowych włości - pytania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Podbijanie nowych włości - pytania

Witam Mam problem z podbiciem nowej włości. Został mi już tylko obóz przywódcy bandytów - obóz na wschodzie wyspy (druga włość licząc od dołu w kierunku góry). Jest tam Chuck (9000 pktów życia) 50 Hajduków (wilków), 50 Łowców i 100 oprychów - wszyscy bardzo silni. Atakowałam już z 4 razy i za każdym razem trace 200 żołnierzy (bo tyle mogę max wysłać) a efekt ten sam. Walkę zaczynają od Chucka (najsilniejsza jednostka) któremu zbijam życie do poziomu 2000-3000 i tyle - wojo pada całe. A reszta bandy nawet nie ruszona. Czy ktoś podbijał już tą wioskę? Jakich żołnierzy należy użyć i w jakich proporcjach żeby się udało?
    Czy jest możliwość podniesienia limitu 200 żołnierzy w ataku do większej ilości? Za pomoc i rade będę wdzięczna

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zastosuj sie do tego
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...Podbicie-Wyspy

bo tak to będziesz wysyłał armie na pewną śmierć ciągle

Początkujący Osadnik Awatar OrderOfABudge
    Serwer
    Czarci Gaj
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...9719#post19719
    to samo pytanie tego samego autora watek "obok"

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja sam też walczę właśnie z Chuckiem i zabiłem już wszystkich łowców i hajduki. Polecam konnice, atakuje najpierw słabych. Osobiście za największy problem uważam oprychów.
    Cytat Zamieszczone przez Taco
    Czy jest możliwość podniesienia limitu 200 żołnierzy w ataku do większej ilości?
    Można kupić w sklepie za pisanki Weterana, który może mieć do 250 wojska, jednak to dość drogi zakup.

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Albo założyć drugi garnizon. Kup generała i już, znowu można zbudować 2 zestaw wojów. pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów