Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Dziwna zamiana..!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Dziwna zamiana..!!!!

Witam
    Około 1 lub 2 miesięcy temu założyłem konto O nazwie Hr.Dracula login na mojego @. Po przerwie świątecznej Logując się i przez @ i przez login o przez Facebooka Jestem jakimś Sir klonem na poziomie 16 praktycznie gra od początku ok. Napisałem już chyba 20 @ do wszystkich miejsc na tej grze gdzie pisze suport , pomoc techniczna porady błedy itp.!!! I nikt nawet nie raczył odpisać.!!! Z góry chciałbym podziękować za życzliwą pomoc..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CO się stało z moim Loginem i grą..~~~~!!!!!????????

Może tu ktoś raczy odpisać i wyjaśnić problem.!!!!! a jeżeli nie potraficie tego naprawić proszę wymazać konto jakiegoś sirklona i założę sobie nowe na starym loginie i zacznę grać od początku..!!!!!

Pozdrawiam..!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witaj, HrDracula,

Cieszymy się, że zdecydowałeś się zagrać w “The Settlers Online”. Aby cieszyć się wszystkimi korzyściami, prosimy o kliknięcie tego linka w celu aktywacji swojego konta.

Z radością przedyskutujemy wszelkie twoje pytania lub sugestie, skorzystaj w tym celu z naszego forum.

Gdy aktywujesz już swoje konto, możesz wysyłać dowolne zapytania do naszego zespołu wsparcia technicznego, korzystając z odpowiedniego formularza na naszej stronie. Prosimy pamiętać, że możemy odpowiadać jedynie na zapytania przesłane za pośrednictwem tych formularzy.

Mamy nadzieję, że polubisz zabawę w osadników!
    Twój zespół “The Settlers Online”

________________________________________Blue Byte GmbH

Adlerstr. 74
    40211 Düsseldorf (Niemcy)
    Tel.: +49 (0) 211 33800 – 555 --- bez wsparcia technicznego ---
    Fax: +49 (0) 211 33800 – 152
    Internet: www.bluebyte.de

CEO: Yves Guillemot
    Kierownictwo firmy: Düsseldorf
    Numer w rejestrze firm sądu okręgowego w Düsseldorfie: 51772

OTO DOWÓD ..!!!!!!! ŻE TO NIE MOJE KONTO..!!!

Uprawnienia umieszczania postów