Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Dostalem bana na czat za prosbe o pomoc w zadaniu. No comment!

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia

Dostalem bana na czat za prosbe o pomoc w zadaniu. No comment!

Nie wiem co to za modzi sa na czacie ale nie bede tego komentowal... co za inteligenci...

Zapytalem sie na czacie na ogolnym czy ktos pomoze w zadaniu z pisankami musze zamienic sie 100wegla za 100 napitku to za to dostalem bana na czacie...

Jesli ktos by mogl to prosze o pomoc.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Właściwie to to w banie nie ma sensu, jak wejdziesz na /joinchat global-7 to cie zbanują za niewłaściwy dział (pomoc) na pomocy za handel a na global-1 za za handel i pomoc. Jedne wielkie jaja są z tym czatem. Dzisiaj sprawdzę czy MODowi można dać /ignoreadd

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No jedynie moge pisac na szepcie do kogos znajomego a mam niestety jedna osobe i jest offline :/

Sam bylem modem na forum o diablo 2 i tam taki cyrki sie nie odstawialy . . .

Zal poprostu
    Ostatnio edytowane przez Makaveli_ns ; 13.04.2012 o 21:35

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z punktu widzenia obserwatora to źle złożyłeś zdanie, ale co to MODa powinno obchdzić, chyba że zamierzają niedługo banować za ortografie.

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To pomoze mi ktos w tym zadaniu?? Zamienic 100wegla za 100 napitku? i pozniej sie zamienimy spowrotem

Uprawnienia umieszczania postów