Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Problem z wejściem do gry

Początkujący Osadnik Awatar michalbachowski
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Był błąd z kodem JavaScript odpowiedzialnym za obsługę strony głównej (ktoś zrobił literówkę :/). Od razu widać jak cudownym pomysłem było oprogramowanie całej strony w JS - wystarczy zepsuć jeden plik i nie da się zrobić absolutnie nic, łącznie z kontaktem z supportem (ale to akurat da się obejść wysyłając mejla na adres account.support@thesettlersonline.pl ).

Pozdrawiam

Początkujący Osadnik Awatar Nataliana
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez michalbachowski Zobacz posta
    Był błąd z kodem JavaScript odpowiedzialnym za obsługę strony głównej (ktoś zrobił literówkę :/). Od razu widać jak cudownym pomysłem było oprogramowanie całej strony w JS - wystarczy zepsuć jeden plik i nie da się zrobić absolutnie nic, łącznie z kontaktem z supportem (ale to akurat da się obejść wysyłając mejla na adres account.support@thesettlersonline.pl ).

Pozdrawiam

u mnie nadal nie działa jak powinno.

Początkujący Osadnik Awatar michalbachowski
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może to cache przeglądarki, spróbuj przeładować stronę (wciskając kilkukrotnie kombinację klawiszy ctrl+r lub f5).

Pozdrawiam

Początkujący Osadnik Awatar Nataliana
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez michalbachowski Zobacz posta
    Może to cache przeglądarki, spróbuj przeładować stronę (wciskając kilkukrotnie kombinację klawiszy ctrl+r lub f5).

Pozdrawiam
    Wyczyszczenie pamieci przeglądrki dało efekt. Dzięki za chęć pomocy Michał

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów