Jak w temacie po zlikwidowaniu wyczerpanej kopalni np. Żelaza lub Miedzi nie przywraca zezwoleń budowlanych.Dlaczego .??
Jak w temacie po zlikwidowaniu wyczerpanej kopalni np. Żelaza lub Miedzi nie przywraca zezwoleń budowlanych.Dlaczego .??
mnie również nie przywraca zezwoleń po usunięciu kopalni żelaza lub miedzi !
Podpisuję się pod kolegami, mnie również dotyczy ten problem. Zliczyłem wszystkie budowle i mam ich 97, a max pozwoleń to 105 tymczasem posiadam wedle systemu 3 pozwolenia... gdzie pozostałe 5 z likwidacji kopalń głównie żelazo...
też policzyłem i posiadam 95 pozwoleń i z tego 1 wolne . Po podliczeniu wszystkich budowli wychodzi mi że posiadam ich 89, tak więc brakuje mi 5 pozwoleń ;((
Pozwolenie wraca nie po wyburzeniu wyekspuatowanej kopalni, tylko w momencie jak kończy sie w niej surowiec.
Jeśli sie nie zgadza, to czyszczenie danych przeglądarki, jak nic nie da to jakoś to udokumentować i zgłosić do supportu.
nie pomogło
ale jeśli moja kopalnia zostanie wyeksploatowana to zezwolenie mi sie nie przywróci?! to jak ja mam budować następne kopalnie? jedyny sposób to wyburzenie czegoś i postawienie znowu jakieś kopalni, co prowadzi to zmniejszania ilości budynków.
Wszelkie zgłoszenia na temat błędów w grze piszemy do Supportu przez formularz na stronie głównej gry.
Pozdrawiam,
MOD_Soliren