po ukończeniu misji 5 cierpliwie czekałem na następną ale się nie doczekałem i co? mogłem jedynie zakończyć zadanie natychmiast za 95 diamentów oczywiście! Lipa!!!!
a 6 lub 7 (następna) po godzinie normalnie się pojawiłaoddajcie za bilety!!
po ukończeniu misji 5 cierpliwie czekałem na następną ale się nie doczekałem i co? mogłem jedynie zakończyć zadanie natychmiast za 95 diamentów oczywiście! Lipa!!!!
a 6 lub 7 (następna) po godzinie normalnie się pojawiłaoddajcie za bilety!!
Ostatnio edytowane przez Marian00 ; 13.04.2012 o 16:22
U mnie to samo się dzieje wczoraj skończyłem 2 misje i nic 3 nie dostałem
A u mnie występuje problem z misją "Koniec przygody": mam za zadanie "Pisanki w knieje", ale niestety żadnej mapy nie dostałem... Wie ktoś co z tym fantem zrobić?
Suport nie odpowiada i pewnie nie odpowie. Zalała ich fala maili z tym samym problemem co wszyscy tu mają :/. No właśnie to nie fair inni mają a inni nie. Nikt też nie wypowiada się tutaj z administratorów.
No i co z tego,że kupi? I tak mu nie przyjdzie kolejna. To jest jakaś kpina, jak już to każdy powinien grać na równych prawach a nie inni dostają przygody drudzy nie i nic z tym nie robią.
Mam wrażenie że nas po prostu olewają. Suport milczy i nawet żaden z administratorów się nie wypowie na ten temat no ludzie traktujcie nas poważnie.
ja po pierwszej stoje ,kupowale w sklep[ie zeby ruszyc nic !
z handlu jest te 2k jajec ale ja chce swoje jajca !
a stac to mi moze ale nie musi jak tu !