Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: kopalnie i złoża

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

kopalnie i złoża

Witam,
    chciałąm się zapytać czy jest możliwość, abyśmy dostawali maila, o tym,że dane złoże, lub dana kopalnia się wyczerpały i po naciśnięciu danego maila przenosi nas w to miejsce planszy. Wydaje mi się, że mogłoby to troszkę ułatwić. W tej chwili jak wchodzę na konto to szukam po całej mapie, czy przypadkiem nei wyczerpały mi się jakieś zasoby, aby za chwilę nie mieć problemu, że brakuje mi czegoś, a że nie było mnie przed komupetrem to nie widziałam tego komunikatu,że dane złoża się wyczerpały. Wydaje mi się, że byłoby to fajne rozwiązanie.

Pozdrawiam

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    maila, masz na myśli wiadomość w grze tak jak jest jak ktoś ci buffuje podczas nieobecności, zacny pomysł, przydałby sie

Osadnik Awatar LordVaderPL
    Serwer
    Nowy Świat
    dokładnie notka tak jak w klasyku Settlers 1 - kopalnia wyczerpała swoje zasoby,a po drugie o buffie raz wiadomości są anonimowe innego czasu oficjalnie kto buffuje - co jest grane

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak jesteś online to widzisz kto odwiedza twoja wioskę, wiec nie ma wiadomości, ale imo powinna byc, bo nieraz sie słyszy ze ze ktoś dał rybki zamiast koszyka, a to można stwierdzić patrząc na czas działania, jesli nie ma wiadomosci

Uprawnienia umieszczania postów