Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pomysł na licznik budynków.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Pomysł na licznik budynków.

Pomysł, który mi się nasuwa na pewno by bardziej dopomógł, to licznik budynków tego samego rodzaju. Chodzi o to, że jak otwierasz się okienko danego budynku, żeby gdzieś w górnym rogu było wyznaczone ile ma się już takich budynków tego samego rodzaju. Przykład:
    Chata drwala (iglaste) - 6 budynków.

Wówczas można było by zrobić, np. wstrzymanie produkcji we wszystkich budynkach tego typu.
    Pzdr!

]Piotr[

Osadnik Awatar Mam_Trzy_Pachy__
    Serwer
    Czarci Gaj
    Sądzę, że gdybyś chwilkę poszukał, to odnalazłbyś 64315 tematów z identyczną propozycją. ,-)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No i ?

Osadnik Awatar Mam_Trzy_Pachy__
    Serwer
    Czarci Gaj
    ... czas zacząć myśleć o wszystkich, nie tylko o sobie. Opcja "szukaj" nie boli, a rozwiązuje większość Twoich problemów. Ciebie to nie obchodzi bo sobie napiszesz kolejny temat, ale za to inni mają więcej roboty z czym również wiążą się późniejsze lagi na forum, ponieważ jest zbyt wiele danych przez własnie takie wasze durne pisanie.
    Brud i smród!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Z tym, że ten post był skierowany do adminów , a nie do Ciebie, więc w ogóle nie wiem po co zabierasz w tej kwestii głos.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam_Trzy_Pachy__ Już kolejny raz widzę jak wcinasz się komuś brzydko w temat. Zachowujesz się jak moderator, tyle że mniej grzecznie. Powinieneś dostać jakiegoś warna za to już. Pomysł jest dobry, a chęci najważniejsze.

Początkujący Osadnik Awatar BlueSoul
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Autor tematu uważa, że jeżeli spodobał mu się jakiś pomysł można go duplikować kilka razy, może się uda wprowadzić. To tak nie działa. Pomysł musi być przemyślany, zaplanowany i dokładnie opisany. Tego niestety nie widać w tym temacie.

Co do pomysłu autora. Uważam, że jest to nie przemyślana propozycja zmiany w grze. Budując budowle na terenie wyspy z uwzględnieniem czas ich powstawania i szybkości rozwoju wiesz, gdzie znajduje się dany budynek. Następnie tworząc drzewo technologiczne wiesz ile budynków posiadasz oraz ile powinieneś posiadać budynków, żeby nie brakowało ci danego materiału na produkcje. Opcja wstrzymania może i by się przydała, ale jak do tej pory wstrzymuje produkcje, które są mi zbędne w danym drzewie, a nie wszystkie produkcje danego typu budynków.

Uprawnienia umieszczania postów