Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Wyeksploatowane kopalnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Wyeksploatowane kopalnie

Nurtuje mnie fakt, że gdy kończy mi się jedna kopalnia, po szukaniu złóż przez geologa nie koniecznie będą one w tym samym miejscu.
    Czy nie lepiej było by wprowadzić poprawkę że tam gdzie mamy "Wyeksploatowaną kopalnie", nie pojawi się nowe złożę dopóki nie usuniemy zgliszcza?
    Miałbym w tedy o wiele łatwiej mając np 4 złoża kamienia w miejscach które mi pasują wraz z zakładami kamieniarskimi na wysokim poziomie, a nie rozsiane po całej mapie złoża.

Osadnik Awatar Dondarrion
    Serwer
    Czarci Gaj
    Według mnie obecny system nie jest zły to 1 a 2 to gdzie byś tej kopalni nie miał to i tak będą ci wydobywać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mo tak tylko w jednym miejscu mam zaklad kamieniarksi na 4 lvlu i chce zeby tam zawsze w pierwszej kolejnosci byl wyszukiwany kamien

Początkujący Osadnik Awatar BlueSoul
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A tak mamy jakąś losować, która wprowadza urozmaicenie i balans między graczami. Dla mnie nie musi się to zmienić.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przecież możesz nawet 5 marmurów postawić jeden przy drugim i wydobywają, aż złoże się skończy. Jak odkryjesz wszystkie złoża danego typu, to geolog zawsze odkryje ci stare w tym miejscu, w którym masz jedyną zapadniętą kopalnię. Rozwiązanie jest proste i bez sensu by coś zmieniali.

Uprawnienia umieszczania postów