Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Sprawa smoleńska co sądzicie

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bluznierca jak każdy ma swoje poglądy, a Wy na siłę przekonujecie że tylko wasza racja jest słuszna. W jakimś temacie ktoś wyjeżdał że Polska to wolny kraj, więc nie zabraniajcie wypowiadania się.

Mnie to też już nie obchodzi, co dzien w Polsce ginie kilkanaście osób i co, może puszcz to w pasku informacyjnym na tvn24 lub innym informacyjnym i tyle. Nikt dostaje kasy, chociaż ludzie giną na PUBLICZNYCH drogach.

Z reszta nie lubię tego całego kaczora i jego otoczki ludzi zapatrzonych w niego jak w obrazek.

I co zabronicie mi tego ?

Więcej ni komentuje bo szkoda sobie strzępić nerwy.

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem daleki od przekonywania kogokolwiek do MOICH racji. Wiem ze sa one dosc radykalne i dla niektorych amoralne, ale wali mnie to co ktos mysli. Nazywaja mnie idiota i durniem? Luz. Uwazaja siebie za moralnych intelektualistow? Tez luz.
    Ja mysle swoje, oni swoje.
    Jak dla mnie moga bronic krzyza, sluchac radia z Torunia, jezdzic do Krakowa z kwiatkami, wysuwac teorie w sprawie wypadku u ruskich. Ba, moga nawet spiewac hymn polski wg interpretacji swojego idola:

To wszystko moga, bo teoretycznie wszyscy zyjemy w wolnym swiecie. Szkoda ze tylko teoretycznie...
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Głupi wątek:::: A z ta żałobą narodową to przegieli tyle dni,skandal!!!! Dla mnie wszyscy ludzie sä jednakowi nie ma lepszych i gorszych!!!!!!!!! Ci ludzie żyją(politycy) tylko dla siebie:::: Szkoda ludzi ,mimo ze większość to byli głupcy i oszuści !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Poza tym dziś jest ważniejsza rocznica jeśli ktoś oczywiście zna historie

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Saruto Zobacz posta
    Poza tym dziś jest ważniejsza rocznica jeśli ktoś oczywiście zna historie
    ja wiem , jak wiem ... 10 kwietnia 1996 roku pojawil sie eurosport w jezyku polskim

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów