Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Lubczyk, Strumień minerałów.

Osadnik Awatar Mam_Trzy_Pachy__
    Serwer
    Czarci Gaj

Lubczyk, Strumień minerałów.

Witam, kupiłem "lubczyk" i chciałem go następnie podarować znajomemu, lecz nie mogę. Czemu nie mam takiej możliwości po przez "menu gwiazdy" ? "Lubczyk" normalnie się w menu znajduje, lecz nie mogę na domu władyki znajomego go użyć. Jest jakaś inna możliwość przesłania tego "lubczyka" ? I nie mam tutaj na myśli kupowania nowego prezentu;Handel też nie wchodzi w grę.

Czemu nie mogę podarować prezentu znajomemu, który ma 25 level, a "strumień minerałów" dostępny jest od 22 poziomu? Rozumiem, że sam go kupić nie mogę, bo nie spełniam wymagania względem poziomu, lecz on przekracza go o 3, więc czemu nadal nie mogę mu wysłać prezentu. Nie sądzicie, że to trochę głupie, że trzeba mieć adekwatny poziom do zakupowanego przedmiotu? (Chodzi mi tutaj bardziej o prezent względem kogoś, kto już ten poziom posiada).
    Ostatnio edytowane przez Mam_Trzy_Pachy__ ; 06.04.2012 o 19:46

Osadnik Awatar Mam_Trzy_Pachy__
    Serwer
    Czarci Gaj
    UP

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1. Lubczyk powinno sie kupic przez prezent tak samo jak strumien mineralow ALE istnieja przedmioty w item shopie, ktorych nie mozna przeslac jako prezent, np. 10x pozwolen na budowe. Nie wiem jak to sie ma w przypadku lubczyku i strumienia ale mozliwe ze jest podobnie.

Uprawnienia umieszczania postów