Ja mam natomiast inny problem. Pokazuje mi na liczniku że mam jeszcze jedno pozwolenie, ale jak wchodzę w menu budowania to nie mam dostępnych żadnych budynków, (restartowałem przeglądarkę, usuwałem cache i nic).
Ja mam natomiast inny problem. Pokazuje mi na liczniku że mam jeszcze jedno pozwolenie, ale jak wchodzę w menu budowania to nie mam dostępnych żadnych budynków, (restartowałem przeglądarkę, usuwałem cache i nic).
siemka .dzisiaj mialem ten sam problem wyburzylem 5 kopalni miedzi po skonczeniu sie surowcow 2 pozwolenia wrocily a 3 nie.
Mam to samo. Raz pomogło wyczyszczenie ciasteczek, ale generalnie ciągle jest problem (Chromium 14.0.835.202, ubuntu 11.04 na xp, chromie z poprzedniej edycji i poprzednim firefoksie też poślad)
ja mam trochę inny problem,pokonałam dowódcę,dostałam wiadomość że mam dostać 10pozwoleń i 300szt.złota,złoto dostałam natychmiast,pozwoleń natomiast nie mam do teraz, suport nie odpowiada, cache mi się czyści po każdym wyłączeniu kompa,ponowne logowanie też nie pomaga
to samo umnie