Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Pomysły na nowości

Początkujący Osadnik Awatar KingHiszpan
    Serwer
    Czarci Gaj

Pomysły na nowości

Po pierwsze:
    Jak mamy budynek, to w szczegółach widać ogólną produkcję surowca w danym miejscu. Fajnie byłoby zobaczyć pod tym łączną produkcję surowca na wyspie. Byłoby to o wiele łatwiejsze niż "latać" po wszystkich włościach i wykonując obliczenia godne Einstaina.

Po drugie:
    Moglibyście dodać możliwość zmiany awatara w grze? Mój mnie już dobija

Osadnik Awatar Dondarrion
    Serwer
    Czarci Gaj
    1 - nice
    2 - ma to swoje + i - dlatego że Twój avatar to tak jakby nie oszukujmy się Ty jako pan i władca swoich włości. I tu nagle zmiana avatara z jednej strony psuje według mnie klimat a z drugiej rozumiem trochu ludzi że granie ciągle na jednym powoduje lekką nudę . Tyle odemnie.

Serwer
    Czarci Gaj
    Wpadłem na jeszcze jeden pomysł a propos avatara. Nie jestem pewien czy pomysł dobry ale może wprowadzić edytor?
    Wybór kształtu twarzy, oczu, nosa, włosów, ich koloru... I tak dalej, i tak dalej...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    powinno być gdzieś podumowanie budynkow i tego co ile zbieramy i czy mamy tego produkcje na plus czy na minus.
    Z tego co wiem maja to w planach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czytajcie dziennik dewelopera.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Robax Zobacz posta
    Czytajcie dziennik dewelopera.
    powinni zmienic tytul na np. planowane zmiany w grze. moze by bardziej rzucal sie w oczy niz pamietnik dewelopera

Serwer
    Czarci Gaj
    Można by wprowadzić również podział na kraje. Mówię o Egipcjanach, Aztekach, Europejczykach, Wikingach itp itd. ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mój pomysł na ... Po pierwsze dotyczy to monet. U licha może budowano kiedyś coś z monet jednak szczerze w to wątpię. Mogą być pozłacany elementy ale do tego potrzebne jest złoto a nie wybite monety. Doszedłem do wniosku że te złoto jest dla budowniczych ok a oni co z nimi robią wtedy. Moja propozycja to miara do mierzenia bogactwa społeczeństwa a co za tym idzie miara szczęścia i podatki. Żeby chodź część tych monet odzyskać bo uważam że ci co budują te budowle biorą te monety i wrzucają w fundament .
    Po drugie rozbudowałem swój budynek teraz wytwarza dwa razy tyle co prędzej ok fajnie tylko głupie jest w tym to że czasem mogę nie nadążać z dostarczaniem surowców, zasobów do tego budynku. Moja propozycja jest taka rozbudowa budynku ok większa produkcja ok ale zamiast go wyłączać bo mam za mało surowców lub patrzeć jak się męczy bo mu ich brakuje albo jakoś tam sobie produkuje na najniższych obrotach lub wcale proponował bym suwak do zmniejszenia i zwiększenia produkcji. Mam drugi poziom to wybieram albo produkcja na pierwszym albo na drugim jak mam trzeci to na trzecim itd. Fajne co
    Po trzecie handel i kolejka budowania. Dużo handluje i wiem jak czasem wkurzające jest te 10 minut czasem to za mało czasem to za dużo. Napisaliście przy rekrutacji że należy sobie pomagać wiec mam taką propozycje wybrać czym chcemy handlować i jak długo proste proste no i ułatwienia w handlowaniu w gildii nie że 400 za 400. Co do kolejki budowania włożenie tam max 3 budowli no to zostawię bez komentarza chcecie wyciągnąć ode mnie kasę to sprawcie żeby mi się miło w te grę grało żebym nie miał wrażenia że to prowadząca donikąd gra w którą przestane grać jak mi się znudzi.
    Po czwarte wprowadził bym badania. Żeby wam życia nie komplikować nie przedstawię swoich kilku wizji bo to za dużo pracy dla was by było. Już wiemy że są ulepszenia budowli + suwak (mój). Zrobił bym uniwersytet taki budynek w którym łepscy ludzie siedzieli by i wprowadzali innowacje do produkcji ze np dodawali by kilka procent z czasu produkcji przez różnego rodzaju innowacje ale możecie się zatrzymać tylko na nazwaniu tego produkcja +5% , + 10% itd lub nazywać to mniej więcej profesjonalnie np tarcza do obróbki drewna która daje tyle i tyle zmniejsza czas produkcji o tyle i tyle i która było by widać patrząc z góry na budowle. Fajne co
    Pozdrawiam cztery pomysły na razie wystarczą zapraszam na priv w grze z pytaniami i zachęcam do dyskusji na forum.

Uprawnienia umieszczania postów