Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Przepadła przygoda Bagienna Wiedźma + general + 200 kawalerii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Przepadła przygoda Bagienna Wiedźma + general + 200 kawalerii

Witam

W nocy 04-04-2012 około godziny pierwszej uruchomiłem przygodę Bagienna Wiedźma.Trzy dni się do niej szykowałem produkując konnicę i inne wojsko.Wysłałem 1 generała z 200 kawalerzystami.Kilka minut później wyskoczył komunikat że nastąpi przerwa techniczna.Pograłem trochę , pobufowałem żeby do rana jakoś produkcja trwała.Gdy wszedłem około 6 rano , nie było ani przygody ani generała ani jego armii.
    Później patrze a on sobie siedzi w tawernie za 1600 golda.Konnica ani przygoda nie wróciła a nie walczyłem ani jej nie anulowałem.
    Wszedłem około 8 rano drugi raz a mój jenerał dalej w tawernie ale już za 2000 golda.Cała werwa która włożyłem do gry mi przeszła,chciałbym odzyskać i przygodę i generałą z konnicą .... i najważniejsze co straciłem - chęć do gry

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    standardowo wyczyść cache i cookies. kliknij na zwój z misjami może tam być a jak nic z tego nie pomoże to do supportu pisz.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez spyderek Zobacz posta
    standardowo wyczyść cache i cookies. kliknij na zwój z misjami może tam być a jak nic z tego nie pomoże to do supportu pisz.
    Do supportu pisałem ale nie żadnej odpowiedzi nie uzyskałem ... kupno diamentów załatwiają migiem ale jak już coś nawali to pewnie sobie poczekam...to nie jest problem kompa tylko gry.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ale czy na pewno sprawdziles, czy przygoda jest widoczna po kliknieciu na pergamin z wykrzyknikiem pod Twoim awatarem ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Też miałem taki błąd po 2-3 dniach wrócą. Żeby nie było sprawdzałem na 3 przeglądarkach i drugim komputerze, oraz czyściłem cache.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    przygoda,general i kawaleria sie znalazla...nie bylo jej na wierzchu tylko w oczekujacych takze sorry za zamieszanie...i dziekuje za zainteresowanie i pomoc
    Ostatnio edytowane przez mamutos ; 04.04.2012 o 17:02

Uprawnienia umieszczania postów