Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 71

Wątek: Szukam znajomych

Nowicjusz
    Serwer
    Kolonia
    witam, szukam znajomych, mój poziom: 26, gram codziennie

Nowicjusz
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Hello jestem początkujacym osadnikiem , może ktoś chciał by dołączyć do grona moich znajomych?

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam. Szukam znajomych. Gram codziennie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Witam. Ja również poszukuję znajomych. Gram codziennie mój poziom to 29 Potrzebuje pomocy poniewaz jestem tutaj nowy i w niektorych kwestiach nie do konca sobie radze. Chętnie wymienie się przygodami :P Zainteresowanych prosze o kontakt.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mam poziom 39 - szukam znajomego z poziomem powyżej 36 codziennie sie logującego celem wzajemnej wymiany premii. Jesli masz poziom 17, 29 i 35 to mam ogromna prosbe o uważne przeczytanie ze zrozumieniem - [COLOR="rgb(0, 0, 0)"]powyżej 36 poziomu[/COLOR] to nie znaczy że mam poziom 34 i wysyłam zaprosznie - po prostu nie wysyłasz pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nie mam tego poziomu ,ale może potrafisz mi pomóc ,mam kilku znajomych których zapraszam oni zapraszają mnie a jednak ??? znamy się tylko w realu. Coś robimy nie tak . Czy możesz napisać jak zaprosić .Bardzo proszę.POZDRAWIAM

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez dmaj Zobacz posta
    Nie mam tego poziomu ,ale może potrafisz mi pomóc ,mam kilku znajomych których zapraszam oni zapraszają mnie a jednak ??? znamy się tylko w realu. Coś robimy nie tak . Czy możesz napisać jak zaprosić .Bardzo proszę.POZDRAWIAM
    po pierwsze znajomi musza byc na tym samym serwerze, pozniej proste "dodaj" podajesz nick znajomego zatwierdzasz to wszystko

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dziękuj za odpisanie na mój post
    wszystko dokładnie tak robię i gdy klikam "dodaj" nick znajomego mi nie wyskakuje a wiem że gra w tą samą grę bo to moja siostra i ona też nie może mnie zaprosić

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dmaj sprawdź w oknie jak siostra gra na samej górze przeglądarki lub najedź na kartę i zobacz co pisze na końcu - czy pisze kolonia czy może nowy gród

Nowicjusz
    Serwer
    Nowy Świat
    szukam znajomych

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów