witam, szukam znajomych, mój poziom: 26, gram codziennie
witam, szukam znajomych, mój poziom: 26, gram codziennie
Hello jestem początkujacym osadnikiem , może ktoś chciał by dołączyć do grona moich znajomych?
Witam. Szukam znajomych. Gram codziennie![]()
Witam. Ja również poszukuję znajomych. Gram codziennie mój poziom to 29Potrzebuje pomocy poniewaz jestem tutaj nowy i w niektorych kwestiach nie do konca sobie radze. Chętnie wymienie się przygodami :P Zainteresowanych prosze o kontakt.
Mam poziom 39 - szukam znajomego z poziomem powyżej 36 codziennie sie logującego celem wzajemnej wymiany premii. Jesli masz poziom 17, 29 i 35 to mam ogromna prosbe o uważne przeczytanie ze zrozumieniem - [COLOR="rgb(0, 0, 0)"]powyżej 36 poziomu[/COLOR] to nie znaczy że mam poziom 34 i wysyłam zaprosznie - po prostu nie wysyłaszpozdrawiam
Nie mam tego poziomu ,ale może potrafisz mi pomóc ,mam kilku znajomych których zapraszam oni zapraszają mnie a jednak ??? znamy się tylko w realu. Coś robimy nie tak . Czy możesz napisać jak zaprosić .Bardzo proszę.POZDRAWIAM
Dziękuj za odpisanie na mój post
wszystko dokładnie tak robię i gdy klikam "dodaj" nick znajomego mi nie wyskakuje a wiem że gra w tą samą grę bo to moja siostra i ona też nie może mnie zaprosić
dmaj sprawdź w oknie jak siostra gra na samej górze przeglądarki lub najedź na kartę i zobacz co pisze na końcu - czy pisze kolonia czy może nowy gród
szukam znajomych