Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ilość produkowanych zasobów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Ilość produkowanych zasobów

Moim zdaniem czas produkowanych zasobów jest zbyt długi, a przetwarzanie surowców jest trochę przesadzone gdyż 1 długi łuk potrzebuje 16 belek z drewna liściastego lub 1 konny potrzebuje 40 koni lecz to są tylko przykłady i to nie wszystko. Więc proszę o rozpatrzenie mojej propozycji
    i zmniejszyć czas lub ilość produkcji oraz przetwórstwa.

Pozdrawiam Rosochol.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jestem jak najbardziej za. Gra jest przez to mało realna Tak samo jest przeciez z tworzeniem jednostek. nie mozna zmniejszyc ilosci mieczy, lukow itp do 5 zamiast 10 ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ta gra jest taka samo realna jak realne sa upiory z ktorymi musisz pozniej walczyc tymi mieczami czy lukami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zgadzam się sam miałem właśnie zakładać temat ale widzę, że nie tylko mnie to irytuje !

20 luków na jednego wyborowego lucznika ? co on z nimi robi zjada ? a może to są jednorazowe łuki ?! Tylko jak to są jednorazowe łuki to cholera czemu kosztuje 1 słownie JEDEN 16 drewna liściastego ?! Zero logiki ! bezsens .... obawiam się, że jest to największy minus tej gry .... i konny 20 koni dzizas ! Bzdura ! zróbcie tak że 20 koni to 20 konnych ale żeby tych 20 konnych było silnych jak jeden konny wtedy wam się nie namiesza a gra będzie LOGICZNA.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Tomo414 Zobacz posta
    Jestem jak najbardziej za. Gra jest przez to mało realna Tak samo jest przeciez z tworzeniem jednostek. nie mozna zmniejszyc ilosci mieczy, lukow itp do 5 zamiast 10 ?
    gra za mało realna?? co z t4ego ze na jednego konnego potrzeba 40 koni, piszesz ze jak to moze byc realne ze 17 drzew na 1 luk, ale to że 1 koni powstaje w 7 minut to niby jest realne? może niech zrobią że jeden koń powstaje kilka lat !!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ale wy gadacie głupoty. jaki to miało by sens jak byście robili dziennie 200 koni, spoko niech jeden koń= jeden konny ale koń niech się robi 40* 7 minut

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Lotarinio Zobacz posta
    ta gra jest taka samo realna jak realne sa upiory z ktorymi musisz pozniej walczyc tymi mieczami czy lukami
    System powtórek sprawia takie wrażenie. Spójrz przy ataku na obóz czy walka przed nim jest toczona ze jedna strona stoi a druga atakuje ? Nie.

Cytat Zamieszczone przez Georgi Zobacz posta
    20 luków na jednego wyborowego lucznika ?
    Chyba tylko u Ciebie bo u mnie kosztuje tylko 10.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Moze cos w tym jest bo sam nie produkuje ani koni ani lokow bo porostu jest to nie oplacalne...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    kolejna bzdura ze sie nie opłaca silniejszych robić bo są do dupy :P

Początkujący Osadnik Awatar Krzysieksss1
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Rosochol Zobacz posta
    Moim zdaniem czas produkowanych zasobów jest zbyt długi, a przetwarzanie surowców jest trochę przesadzone gdyż 1 długi łuk potrzebuje 16 belek z drewna liściastego lub 1 konny potrzebuje 40 koni lecz to są tylko przykłady i to nie wszystko. Więc proszę o rozpatrzenie mojej propozycji
    i zmniejszyć czas lub ilość produkcji oraz przetwórstwa.

Pozdrawiam Rosochol.
    hmm thesettlersonline to według mnie nie jest gra typu metin,4story itp na setlersach nie siedzi się po 6 godzin dziennie (bez przerwy) są ludzie co wchodzą
    raz dziennie więc nie wiem czy zmienni się z 10 na 5 .
    ale ogólnie pomysł mi się bardzo podoba

Uprawnienia umieszczania postów