Witam. Uważam, że gra posiada duży minus: nie ma co robić z nadmiarem osadników. Może warto wprowadzić jakąś maszynkę do mielenia settlersów na złoto albo mięso dla gajowego , proponuje budynek krematorium. Wielu graczom na pewno by się przydało
Witam. Uważam, że gra posiada duży minus: nie ma co robić z nadmiarem osadników. Może warto wprowadzić jakąś maszynkę do mielenia settlersów na złoto albo mięso dla gajowego , proponuje budynek krematorium. Wielu graczom na pewno by się przydało
Co? Przecież to nie etyczne, a wszystkie fundacje zajmujące się ochroną praw człowieka zlinczowałyby tą grę od razu (bo im łatwiej walczyć z "mordowaniem pikseli").
W dalszym etapie gry (po zdobyciu całej wyspy) ciągle brakuje osadników. Przygody wymagają ogromnych ilości "mięsa armatniego". Jeżeli masz za dużo osadników to buduj i ulepszaj rezydencje, a domy zburz (ja mam rezydencje ulepszone do 3 lvl).
a wysyłanie ludzików na rzeź żeby się mordowały jest niby etyczne ? takim tokiem rozumowania trzeba by wszystkie gry pozamykać. Ewentualnie zmienić elementy bitew np na pojedynek 'tuuuuuli' (Teletubisie)
A jeśli uznać, że to tylko piksele ( bo tak właśnie jest) to ja problemu nie widzę
Skoro zmienili piwo na napitek to bym się takiej zmianie nie zdziwił
Poza tym pomysł to chyba nieudany żart 1-kwietniowy...najlepszą maszynka do mielenia settlersów są przygody (oraz podbijanie nowych sektorów) - dajesz wolnym osadnikom miecze, łuki konie, itd. i wysyłasz ich w świat na zatracenie...
::.![]()
.:: Emotions... There oughta be a law against them ::.
![]()
.::
Pomysł idiotyczny, który w życiu nie zostanie zrealizowany, do kosza z tym.
Temat powinien zostać zamknięty przez moderatora.
dno dna, nie wiem na jakim jesteś poziomie, ale mi właśnie osadników ciągle brakuje
hehe, a ja się uśmiałem ;]
"maszynka do mielenia settlersów" nie wiem co brałeś, ale tez to chce. "Mieso mielone garmażeryjne z settlersa opakowanie o,5 kilo"![]()