Mario0 masz problemy z nadinterpretacją tekstu czy w kiepski sposób na siłę robisz z siebie ofiarę?
Wpadłeś do gildii z tanią prowokacją, do której sam się tu otwarcie przyznałeś. Tylko tym zwróciłeś na siebie uwagę - niestety niczym więcej. Zatem kto i czym Cie tu straszy? Pytam bo czytam.. czytam.. i sorry.. no nie widzę
Co do chamstwa i pospólstwa:
- rozumiem, że miałeś na myśli zderzenie z własnym postem bo jakoś w swoich się tego nie doszukałam.
No ale.. gdy nie ma się zbyt wiele do powiedzenia, najprościej jest kogoś obrazić - prawda?
Jakby na to nie patrzeć cała ta sytuacja jest śmiechu warta.
Podsumowując - każdy z nas miał takie samo prawo zmienić gildię jak genPoczes do zmiany składu. Różnica polega na tym, że my zrobiliśmy to tylko raz. Może nikogo by to nie dziwiło, ani nie bolało gdybyśmy robili to co 2-3 dni.
Proponuję zakończyć te - do niczego nie prowadzące - przepychanki bo niczego to nie zmieni.
ehh nie bójcie się będzie dobrzespale was też na PVP
![]()
Ostatnio edytowane przez Mario0 ; 29.04.2012 o 18:40
Xeon 3440 Zalman Flex & Fander ROXO US
GG 560Ti
MSI P55-GD65 8Gb GoodRam
SSD RevoDrive 80Gb Samsung F3 500gb Store
Silentium Gladius WB 3xCooler Master Sickeflow & Silentium Zephyr
OCZ Pro 700w
"DROGI" Mario0
Nie znam Cię- ty nie znasz mnie, ale twoje słowa i obelgi dotycza też mnie bo należałam do Poczesów od samego początku i razem z innymi opuściłam gildie.
Jakim prawem więc wypowiadasz się na mój temat, obrażasz mnie, twierdzisz że nie mam żadnych zainteresowań, sugerując że jestem "chamstwem i pospólstwem".
Nie jestem niczyim pomagierem.
Dlatego mam prośbę -zajmij się nauką -bo widac edukacja była ci obca. Poproś też może kogoś żeby ci przetłumaczył czym jest kultura osobista-bo widać nie wiesz co to jest. Odpuść sobie i zajmij się swoim życiem.
Ostatnio edytowane przez Margaretta ; 29.04.2012 o 19:44
Ostatnio edytowane przez Mario0 ; 29.04.2012 o 21:48
GG 560Ti
MSI P55-GD65 8Gb GoodRam
OCZ Pro 700w
Mario0 może lepiej lecz kompleksy i frustrację w profesjonalnym gabinecie.. tutaj nie wróżę Ci sukcesu.
Ps. Jeśli liczysz na obelgi z mojej strony to szkoda czasu.. (ja osobiście swój sobie cenię i Tobie też doradzam). Nie mam w zwyczaju rzucania epitetami więc nie znajdziemy wspólnego języka. Przykro mi.
Przecież to Wy ciągniecie temat i rzucacie mięsem. Ja tylko zręcznie się bronię.
GG 560Ti
MSI P55-GD65 8Gb GoodRam
OCZ Pro 700w