hehe spoko za duzo piszecie jak wejdzie PVP to juz wiem kto bedzie miał duzo monet![]()
hehe spoko za duzo piszecie jak wejdzie PVP to juz wiem kto bedzie miał duzo monet![]()
Czemu mnie nie dziwi dziecinny ton i zachowanie? Z pewnymi osobami nie idize się dogadać. Pełne zrozumienie dla Poczesa. A Poganiacz, Cesarzowa i reszta pomagierów, podnosi sobie ego, atakując błotem jak wataha prosiaków zgniłe ziemniaki na polu. Niski poziom. Gildia napewno nie straci na ich braku.
Xeon 3440 Zalman Flex & Fander ROXO US
GG 560Ti
MSI P55-GD65 8Gb GoodRam
SSD RevoDrive 80Gb Samsung F3 500gb Store
Silentium Gladius WB 3xCooler Master Sickeflow & Silentium Zephyr
OCZ Pro 700w
Mario, nie miej mi za złe, ale dziecinne to jest wypisywanie tych wszystkich sprzętów jakie zgromadziłeś w domu, wychodzi na to, ze mikrofalówki, lodówki i pralki nie posiadasz. I uwierz, my się znamy, mamy ze sobą kontakt, ba widujemy się nawet, więc nikt sobie ego podnosić nie musi, bo ma wysokie. A wiesz, że każdy sądzi wg siebie, więc w sumie dobrze, że nam o swoich kompleksach opowiedziałeś. Napisz jeszcze dwa posty, może Cie nawet poczes przywróci w swoje podwoje, bo coś ci chyba niemrawo idzie na własnej działalności:P
Przykro słyszeć, że ambicje i hooby u Ciebie zanikło. Poza tym nic akurat do Ciebie nie miałem i nie wiem po co Ci ten spam złożony przypuszczeń.
GG 560Ti
MSI P55-GD65 8Gb GoodRam
OCZ Pro 700w
Może jakbym to wrzucił w jakiś translator to bym rozkminił co napisałeś, ale i tak nie wiem jaki język źródłowy ustawić, więc sobie daruję te dywagacje - nie mój poziom, nie znam się ani na hoobach, ani tym bardziej na prosiakach na polu z kartoflami.![]()
Polecam więcej czytać, a mnie czasu spedzać przed komputerem.
GG 560Ti
MSI P55-GD65 8Gb GoodRam
OCZ Pro 700w
Podaj w takim razie co trzeba przeczytać, żeby pojąć co to hooby, może też się czegoś nauczę![]()
No właśnie, jedyne co Ci pozostało to poszukiwanie literówekŚmieszne
Żegnam.
GG 560Ti
MSI P55-GD65 8Gb GoodRam
OCZ Pro 700w
No wreszcie - już myślałem, że jesteś beznadziejnie niedomyślny i nigdy nie zrozumiesz, ze nie mam o czym z Tobą gadać![]()