Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 102

Wątek: -- P o C z E s y --

Początkujący Osadnik Awatar genPoczes
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mogłem napisac,że to wy sie mnie pozbyliście nie honorowo,nic nie uprzedzając ale po co mialem,wam opinię psuć jako nowej gildii.Wolałem to wziąść na siebie.No ale skoro żal d. sciska i chcecie zapelniać Poczesom strony na forum ,to jedziemy :

Arkadius_Wielki wiesz,że masz coś wspólnego z postacią filmu 'Shrek''-lordem Farquadem .On też miał kompleks wielkości a jak było w rzeczywistości-z pewnością oglądałeś .
    Tak bywa zawsze,że mali chcą być więksi a biedni -bogaci.Dlatego nie dziwię się,że po cichu,za plecami spiskowałeś z paroma równie honorowymi osobami.Nie dziwi mnie też twoja chęć zagarnięcia wszystkich osób z gildii.W końcu nie ty pracowaleś nad ich rekrutacją a wiadomo,że latwiej brać niż dawać.Nie musisz mi wspominać o cesarzowej.Przez ten czas jaki była w gildii zdążyłem ją dobrze poznać poznać ale nie będe jej tu atakował poki co chociaż wiem,że zaraz pewnie odpisze i pociągniemy ten ''serial'' dalej.Może nie jestem zbyt elokwętny i nie pisze poprawnie ale przynajmniej wiem co to honor.
    pozdrawiam serdecznie :*

Początkujący Osadnik Awatar Arcadius_Wielki
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czyli jednak nie wyszedłeś jeszcze z szoku, i ciągle nie widzisz, że nie o tym mowa co Ci się wydaje, a o tym, jak jest w rzeczywistości. A rzeczywistość jest taka, że rekrutacje robisz na pałę, łapiąc co popadnie, byle było 100 osób, choćby nawet samych psychopatów. Do tego kanał urzędniczy od trzech tygodni martwy, więc znaczyło by to, że nie masz co obgadać. A prawda jest taka, że od dwóch tygodni siedzisz na handlu skupując mieczyki i sprzedając za chwile z drobnym zyskiem - to cała Twoja przywódcza działalność w gildii od dwóch tygodni. Więc jeśli masz pretensje, że nie zostałeś w coś tam wtajemniczony, no to raczej sobie podziękuj, nie mnie.

A zaczepki w stylu kaprala ad personam, pozostawię kapralom, ja nie muszę na te doły sięgać, wierz mi

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Poczes głownym powodem dla ktorego bylo to trzymane w tajemnicy jest to ze chcielismy uniknac niepotrzebnych klutni na chacie gildiowym. Pewnie wiele osob jak Ty teraz mialo by zal. A zal to mi Ciebie bo nie potrafisz przyjac na klate pewnych spraw. Od razu musiales na forum smarowac głupoty.Co do opuszczenia gildi to wezwalismy Cie na kanał urzedniczy napisalismy jaka jest sprawa. Pytalismy sie czy masz jakies pytania. Nie skonczylismy rozmowy a juz wszystkich adminow zdegradowales. Pozegnalismy sie ładnie z reszta członkow. Nie wiem co Ty nam zarzucasz. Ogarnij sie bo az zal.

Cesarzowa_82
    Poczes zgadza się - odpiszę. Ale tylko dlatego żeby ponownie zaprzeczyć twoim słowom. Nie znasz mnie, podobnie jak innych którzy odeszli (no chyba, że za dobrą znajomość uważasz fakt, że podarowałam Ci bezinteresownie 1200 monet - widocznie to za mało byś mnie szanował). Jeśli boli Cię moja szczerość w temacie to cóż.. lepsze to niż kłamstwa - prawda? (notabene nie pchałam się do gildii i to jest sprawa jasna nie tylko dla Ciebie ale dla innych również).

masz honor? serio? a gdzie w takim razie podziała się Twoja klasa? wypadła Ci z kieszeni czy potknąłeś się o nią? Jesteś ślepy żeby widzieć własne błędy czy zbyt dumny by się do nich przyznać?
    Adam napisz coś konstruktywnego jeśli chcesz dyskutować. Twoje wypowiedzi są kiepskiej jakości i po tym co czytam dochodzę do wniosku, że obecny kontakt z Tobą to wątpliwa przyjemność dla mnie.

Serwer
    Czarci Gaj
    No tak.Jeden handluje,drugi spiskuje.Nie mam wam za złe,że odeszliście ba,to nawet lepiej bo nie potrzeba nam w gildii fałszywych ludzi.Jak się jest w gildii to się razem trzyma i rozmawia o problemach,choćby na kanale urzędowym.Jestem tylko człowiekiem i popełniam błędy a gildię prowadzę pierwszy raz.Myślę.że wy jako admini powinniscie dac chociaz sygnal jakis,ze cos jest nie tak.Trodno ,ja plakał nie bede,wy też więc nie ciagnijmy tego wątku .Wole posiedziec na handlu wymieniajac mieczyki z drobnym zyskiem, niż czytać riposty i spierac sie,kto ma rację.
    Napiszcie jeszcze niżej pare postów i załóżcie własny wątek.
    pa;*

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    genPoczes i gdzie ta twoja potęga?! nawet z ludźmi z własnej gildii nie potrafisz otrzymywać dobrych stosunków.

Serwer
    Czarci Gaj
    a tobie co do tego hahmenciarzu?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    genPoczes , spokojnie bo tobie żyłka pęknie

P.S. O "hahmenciarstwie" mogę spokojnie podać twój przykład jak wysyłasz ludziom oferty do gildii z ogromnymi wymaganiami w monetach (około600) bele tylko mieć 100 graczy i największą gildię. Podziwiam. Taki duży a megalomania jak u przedszkolaka.
    Ostatnio edytowane przez WilhelmHabsburg ; 26.04.2012 o 23:05

Serwer
    Czarci Gaj
    dobry przyklad,szkoda tylko,że za krótko nad nim myślaleś

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Fakt poczes , na moje ty myślisz bez przerwy , chyba jak tu kogoś wydymać i nic nie robić.

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów