Mogłem napisac,że to wy sie mnie pozbyliście nie honorowo,nic nie uprzedzając ale po co mialem,wam opinię psuć jako nowej gildii.Wolałem to wziąść na siebie.No ale skoro żal d. sciska i chcecie zapelniać Poczesom strony na forum ,to jedziemy:
Arkadius_Wielki wiesz,że masz coś wspólnego z postacią filmu 'Shrek''-lordem Farquadem.On też miał kompleks wielkości a jak było w rzeczywistości-z pewnością oglądałeś
.
Tak bywa zawsze,że mali chcą być więksi a biedni -bogaci.Dlatego nie dziwię się,że po cichu,za plecami spiskowałeś z paroma równie honorowymi osobami.Nie dziwi mnie też twoja chęć zagarnięcia wszystkich osób z gildii.W końcu nie ty pracowaleś nad ich rekrutacją a wiadomo,że latwiej brać niż dawać.Nie musisz mi wspominać o cesarzowej.Przez ten czas jaki była w gildii zdążyłem ją dobrze poznać poznać ale nie będe jej tu atakował poki co chociaż wiem,że zaraz pewnie odpisze i pociągniemy ten ''serial'' dalej.Może nie jestem zbyt elokwętny i nie pisze poprawnie ale przynajmniej wiem co to honor.
pozdrawiam serdecznie :*