Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 102

Wątek: -- P o C z E s y --

Początkujący Osadnik Awatar DorotkaStokrotka
    Serwer
    Czarci Gaj
    Po przeczytaniu tej całej 'prezentacji' gildii wyrobiłam juz sobie zdanie na jej temat, a Wy?
    Pozdrawiam zdrowy rozsądek i kulturę osobistą...

Początkujący Osadnik Awatar Wyczesanyy
    Serwer
    Czarci Gaj
    czytam czytam i nic ale o co chodzi nie czaje co się tu dzieje jak i na forum jak i grze - wytłumaczy ktoś o co Kaman ;pp

Ps. ma ktoś jakiś złoty grzebień
    Ostatnio edytowane przez Wyczesanyy ; 26.04.2012 o 04:34

Początkujący Osadnik Awatar genPoczes
    Serwer
    Czarci Gaj
    Chciałbym poinformować ,że gildia pozbyła się już ludzi zamieszanych w tą ''prezentację''. Dlatego powyższe wpisy nie świadczą już o gildii -- - P o C z E s y - .

Monlisea
    Cytat Zamieszczone przez genPoczes Zobacz posta
    Dzlaczego MOD usówa posty,nawet te,w których nikt nikogo nie obraża???

Ten rozumiem też nie? Chyba ze Szanowny genPoczes i siebie zechce usunąć... lub.. "usónąć"

Początkujący Osadnik Awatar genPoczes
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja tam sie czepiasz;p

Monlisea
    No dobra, niech Ci będzie wybaczone. Koniec spamu.

Cesarzowa_82
    Cytat Zamieszczone przez genPoczes Zobacz posta
    Chciałbym poinformować ,że gildia pozbyła się już ludzi zamieszanych w tą ''prezentację''. Dlatego powyższe wpisy nie świadczą już o gildii -- - P o C z E s y - .
    Gildia się pozbyła? Dlaczego nie napiszesz prawdy, że sami odeszliśmy i to nie miało żadnego związku z tym cyrkiem tutaj? W tej sprawie od początku nie było reakcji z Twojej strony.. jak w żadnej innej zresztą.. Za to dobrze ci szło wywalanie ludzi z niższym lvl'em i ciągła rekrutacja.. neverending story.. zapewne będą miło Cię wspominać.. tak jak teraz Ty nas.. wyluzuj.. to jest tylko gra.. za wszelką cenę chcesz być on top zapominając o tym, że prócz lvl są też inne cele i coś co nazywa się "komunikacja interpersonalna".

Ta gra to przede wszystkim ludzie a nie lvl.

Początkujący Osadnik Awatar HSAdolF
    Serwer
    Czarci Gaj
    siema, kto sie pozbył? hehe oj Adam nie jesteś dziecko po co tak kłamiesz? 25 osób odeszło

Początkujący Osadnik Awatar Arcadius_Wielki
    Serwer
    Czarci Gaj
    No cóż generale, jak by nie patrzeć to Cesarzowa ma 100% racji, w końcu jest Cesarzową, natomiast ty, okazało się jesteś zaledwie kapralem podszywającym się pod generała. O organizacji gildii nie masz najmniejszego pojęcia, o kontaktach interpersonalnych nie wiesz już w ogóle nic, dodaj do tego kiepską gramatykę i masz taką gildię jaki przywódca. Powiem Ci tak, o ile miałem jakieś mieszane uczucia co do naszej rebelii, tak w tej chwili mogę ci powiedzieć z czystym sumieniem, jestem dumny, że wraz z kozim i Poganiaczem wymyśliliśmy, zorganizowaliśmy i wprowadzili w życie nasz kapitalny plan. Jeśli ci wczoraj powiedziałem, że dotyczył on 23-25 osób, to dziś mogę ci powiedzieć, że niestety dla ciebie jest ich jeszcze więcej, ciągle dostaje maile od osób, które mają dość poczesów.
    Pozdrawiam

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Poczes chciales zachowac dobre imie gildii wypisujac takie bzdury? Uwazaj bo sie pograzysz tymi klamstwami.pozdrawiam

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów