Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 102

Wątek: -- P o C z E s y --

Początkujący Osadnik Awatar HSAdolF
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie wiem czy na podstawie znajomosci paru ryb rzecznych mozesz trafnie okreslac caloksztalt fauny wodnej na swiecie ... mam cicha nadzieje ze zalapales analogie , jesli nie to trudno, niektorzy musza nadal zyc w przeswiadczeniu ze ziemia jest plaska bo swiat konczy sie na horyzoncie =]

i

oceniasz innych na podstawie tego co pisza ...

te szekspir cos sie gubisz bo to ja napisałem że nie oceniaj po tym kto co pisze hahahaha
    a i PS hehe tak podniecaj sie ze jesteś wyszczekany leszczyk teraz ci też pochlebiam? haha sado macho?
    Ostatnio edytowane przez HSAdolF ; 22.04.2012 o 17:40

Początkujący Osadnik Awatar Rof_Woof
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Cesarzowa_82 Zobacz posta
    My sami u Was nie plączemy się między postami więc będziemy wdzięczni jak i Wy USZANUJECIE naszą gildyjną prywatność i sprawy globalne będziecie załatwiać na globalu.
    Dwie sprawy: jak chcecie mieć prywatność to załóżcie sobie prywatne forum a nie na pubie marudzisz o brak prywatności i caps off.

@ HSAdolF - jest taki przycisk, pod postem jak "edytuj" - zacznij go używać.

Początkujący Osadnik Awatar OrderOfABudge
    Serwer
    Czarci Gaj
    te szekspir cos sie gubisz bo to ja napisałem że nie oceniaj po tym kto co pisze hahahaha
    pisalem o tobie , ale skoro ja sie gubie, z tegbo wynika ze sam bladzisz ....

a i PS hehe tak podniecaj sie ze jesteś wyszczekany leszczyk teraz ci też pochlebiam? haha sado macho?
    "podniecaj" - znow poceniasz mowiac bym nie ocenial, oraz jesli ty czujesz cos z tych klimatow wypowiadajac sie na forum, nie jest zasadne podciagac wszystkich innych pod ten schemat...
    Co do "leszczowania" sytuacja wyglada tak samo jak z "noobowaniem" tylko swoj swego rozpozna .

Okreslenie "Macho"* w tym zlozeniu , jak sadze, troche rozmija sie z tym co chciales przekazac...
    (http://portalwiedzy.onet.pl/112024,,,,macho,haslo.html)

@ Cesarzowa_82 chcialbym zwrocic uwage na fakt ze jest to forum dyskusyjne

Cesarzowa_82
    .
    Ostatnio edytowane przez Cesarzowa_82 ; 26.04.2012 o 17:02

Serwer
    Czarci Gaj
    mi brakuje!!! )) chodz chodz hehe

Serwer
    Czarci Gaj
    szekspir twoje wypociny spływają po mnie jak po kaczce jesteś nedza i rozpacz ogarnij sie chłopczyku i nie zmieniaj faktów bo to ty mnie oceniłeś po tym jak pisałem na forum a teraz odkręcasz kota ogonem ale nie martw sie każdy czytał i wie na jakiego orła wyszedłeś hahahaha

Serwer
    Czarci Gaj
    aaa o przepraszam nie zrobiłem edytuj ... chlip...chlip....

Początkujący Osadnik Awatar OrderOfABudge
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez HSAdolF Zobacz posta
    szekspir twoje wypociny spływają po mnie jak po kaczce jesteś nedza i rozpacz ogarnij sie chłopczyku i nie zmieniaj faktów bo to ty mnie oceniłeś po tym jak pisałem na forum a teraz odkręcasz kota ogonem ale nie martw sie każdy czytał i wie na jakiego orła wyszedłeś hahahaha
    owszem ocenilem , poki c jakos wwiele nie zrobiles by udowodnic ze ow osad byl mylny ... dla ciebie moge byc i dzieciakiem, nie zapominaj ze to ty tyskutujesz z owym dzieciakiem i dajesz sie nie tylko prowokowac ale i obrazac =] niczego nie zmieniam i niczego nie manipuluje.... poki co to ty na "orla" barowego wychodzisz

Splywa jak po kaczce mowisz.... a jednak reagujesz ... wnioski sa raczej oczywiste

Serwer
    Czarci Gaj
    wytrzeźwiej najpierw chłopaku i pisz

Początkujący Osadnik Awatar genPoczes
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dzlaczego MOD usówa posty,nawet te,w których nikt nikogo nie obraża???

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów