Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Handel - Uaktualnianie

Początkujący Osadnik Awatar ElGrafitto
    Serwer
    Nowy Świat

Handel - Uaktualnianie

Wydaje mi się że kliknięcie na przycisk "uaktualnianie" w zakładce handel powoduje jedynie dodanie nowych aukcji dopiero kolejne kliknięcie kasuje nieaktualne już aukcje. Jeśli tak jest naprawdę a jestem prawie przekonany że tak to można by to uznać za bug. Jedno kliknięcie powinno realnie odświeżać oferty handlu (kasować stare i pokazywać nowe Proszę o sprawdzenie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    potwierdzam wypowiedz powyżej u mnie tak samo działa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    tak jest co najmniej od 2 tygodni ja po handlu jeszcze przez kilka godzin dostaje oferty graczy niczego nie świadomych wygaśnięcia oferty.
    A sam się strasznie wpieniam jak ktoś trzyma ofertę a potem odmawia. No niestety ale to bug

Osadnik Awatar mnlf
    Serwer
    Nowy Świat
    Wygląda na to, że to nie klient nie odświeża a serwer wysyła mu list z nieaktualnymi ofertami.

Najczęściej wychodzi na to, że więcej sprzedam już po wygaśnięciu oferty niż w trakcie tych pierwszych 10 minut.

Podejrzewam nawet, że założenia jak to ma działać były inne - np mogę sobie wystawić ogłoszenie o sprzedaży co 10 minut a potem każde z nich wisi jakiś czas (2 godziny ?), przycisk usuń służy tylko do szybszego zamieszczenia kolejnego ogłoszenia (chciał by ktoś chciał za kryształy dawać ogłoszenia o sprzedaży częściej niż co 10 minut). A może to jest zrobione jeszcze inaczej, np ogłoszenie wisi do pierwszej odrzuconej oferty albo zamieszczenia następnego ogłoszenia, a może jest to zupełnie losowe.

Nawet jeśli nie da rady tego tej chwili poprawić to bardzo pomocna była by informacja jak to działa aby można było zaplanować czas i nie przetrzymywać surowców.

Osobiście staram się zarezerwować minimum 2 godziny na odpowiedzi - ale czasem oferty przychodzą jeszcze dużo później gdy nie ma mnie już przy komputerze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam wszystkich. Aby nie zakladac nowego watku dopisze cos tutaj.
    Mianowicie, czy zmienil sie w jakis sposob czas oczekiwania na dodanie nowych ofert? Aktualnie mam tak: Nastepna oferta dostepna w: 4d. 5godz 24min.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów