Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Moim zdaniem dwie głupie rzeczy w grze, można by to zmienić

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Moim zdaniem dwie głupie rzeczy w grze, można by to zmienić

Pierwsze:

Krzaczek

Uploaded with ImageShack.us

Dlaczego Pan budowniczy nie może wykarczować swojego placu budowy? To nie drzewo do którego potrzeba drwala. Wkurzające są te krzaczki nie dają drewna a zawadzają :P

Druga sprawa:

Kantor

Uploaded with ImageShack.us

Szkoda, że nic w tym budynku nie można zrobić. Na forum czytałem sugestię o tym by przenieść tu handel z chatu - jestem za, ale myślałem też tym by można było sobie obejrzeć (może być wykres) ceny przedmiotów w złocie lub przeliczeniu na inną walutę.

Babelek
    Popieram poprawic i to juz

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Co do pierwszego to zapewne chodzi o to aby dany teren nie był pod zabudowę, więc nie ma co oczekiwać zmian.

Co do drugiego to absolutnie popieram, pierwszy raz byłam bardzo zdziwiona że jedyną opcją w kantorze handlowym jest jego zburzenie. Przeniesienie do niego handlu jest bardzo dobrym pomysłem, wykresy cen byłyby również ciekawe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Moim zdaniem nie powinno tyle zużywać broni bo za długo się buduje . Na przykład 3 może 5 ale nie więcej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Popieram.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Popieram wszystkie pomysły.

Osadnik Awatar Sedzia_Dredd
    Serwer
    Nowa Ziemia
    krzaczki to taka ozdoba... tak samo można spytać po co tyle gór, skoro można by zrobić ich mniej, bo nie wszystkie mają surowce. Po co wysepki, na które nie można się dostać? Fajnie to wygląda więc zostawmy.

Co do kantoru się zgodzę - coś przydałoby się z nim zrobić... przeniesienie tam handlu to byłby niegłupi pomysł...
    ::. .:: Emotions... There oughta be a law against them ::. .::

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Krzaczek jako ozdoba, owszem, ale niech będzie możliwość ich wykarczowania, nikt nie pisze o ich całkowitym usunięciu. Co do kantoru również całkowicie popieram pomysł.

Uprawnienia umieszczania postów