Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Jak idzie gra, na którym jesteście poziomie, strefie, po jakich przygodach?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Question Jak idzie gra, na którym jesteście poziomie, strefie, po jakich przygodach?

Powoli to sobie idzie dzień za dniem, trochę nuda niekiedy doskwiera, ale kończę właśnie strefę 9, ostatnią na wyspie z ostatnim obozem wroga na poziomie 31. Werbuję właśnie konnicę do ostatniej szarży kamikaze, później kwestia kosztownych, czasochłonnych, materiałochłonnych żołnierzy bardzo bolesna, bo mam ich jeszcze za mało, ale buduję drugą hutę stali z tego powodu. Chyba zaatakuję dokładnie wg poradnika ostatni obóz. Później świat przygód, może nowe strefy do podbicia, walki z innymi graczami (kiedyś)... i plany na własną gildię chyba, bo jeszcze nie wiem. To byłoby coś. Z drugiej strony to jednak jakieś zobowiązanie, odpowiedzialność za ludzi którzy do niej wejdą. Żenujące są gildie porzucone, z kilkoma graczami bez rozwijania się. Coś tam nie gra, ale i ja chciałbym małej, po co mi 100 luda. Mało ludzi mniejszy kłopot

Na razie gram jako zawzięty samotnik i nie mogę się zdecydować czy do jakiejś gildii przystępować, ale przydałoby się zobaczyć jak to od środka wygląda, zdobyć doświadczenie przed ewentualną własną.

Może mnie przekona ktoś nie tyle do swojej gildii, co w ogóle do gildii, jakie argumenty ZA? Zwłaszcza że to wersja beta gry dopiero. Za co mam wybulić całą kupę monet w haraczu wkupnego? Niektórzy nieźle się cenią U mnie będzie darmo, albo tanio

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Te 400 monet kosztuje miejsce w gildii, pierwsze 15 miejsc jest wolnych a za reszte trzeba zapłacić stąd ta opłata Gra zaczyna sie robić nudnawa po podbiciu wyspy, aby wbić 33 poziom musiałem zrobić 2 przygody co zabrało mi ponad tysiąc rekrutów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tysiąc rekrutów? Ja jestem dopiero na 21 lvl i dla mnie to duże ilości :P

Początkujący Osadnik Awatar tagmen
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja ma aktualnie 32 poziom i własnie wykonalem przygode "Mroczni kapłani" wiec moze wskocze na 33 poziom bo generalowie wracaja na wyspe dopiero, wszystkie strefy na wyspie juz są moje, jestem w gildii AKS
    ... non mortui qui manet in vitam memoriae ... potest non conteram timor ...

Nowicjusz Awatar ciech27
    Serwer
    Nowy Świat
    Aktualnie jestem na 19 poziomie i ciągle małymi kroczkami podążam do przodu:-)
    "W Świecie, w którym przyszło nam żyć, rzeczywistość jest zbyt mało wiarygodna"

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czy ktoś już doszedł do etapu walki pomiędzy graczami?
    Jak długo graliście, aby osiągnąć swoje poziomy?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez taffarel Zobacz posta
    Czy ktoś już doszedł do etapu walki pomiędzy graczami?
    Jak długo graliście, aby osiągnąć swoje poziomy?
    W tym momencie nie ma takiego etapu jak walka pomiędzy graczami, czyli PVP. Być może zostanie to wprowadzone w bliskiej lub dalekiej przyszłości.

Nowicjusz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak wygląda zatem koniec gry?
    Opanowujemy własną wyspę, przechodzimy wszystkie przygody, ewentualnie dochodzimy do 50 lvl i co dalej?

zax090
    Ziemowid: ja mam 33 lvl i śmigam jako "samotnik" i jakoś mi nie uskwiera to że nie mam gildii ;], jakoś nie widzę sensu posiadania takowej

Początkujący Odkrywca Awatar ksiaze
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez taffarel Zobacz posta
    Jak wygląda zatem koniec gry?
    Opanowujemy własną wyspę, przechodzimy wszystkie przygody, ewentualnie dochodzimy do 50 lvl i co dalej?
    I dalej sobie rozwijasz gospodarkę ale jak ktoś dojdzie do 50lvl to odblokują możliwość zdobywania kolejnych lvl pewnie będzie sproro nowości, masz przecież eventy, wspomniane pvp wejdzie może.

Cytat Zamieszczone przez zax090 Zobacz posta
    Ziemowid: ja mam 33 lvl i śmigam jako "samotnik" i jakoś mi nie uskwiera to że nie mam gildii ;], jakoś nie widzę sensu posiadania takowej
    No dokładnie oprócz dodatkowego czata nie ma nic nowego, chociaż zdarza się że w gildii są skłonni do pomocy w wykonaniu zadania dziennego kupna/sprzedaży lub pożyczenie brakującego surowca.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów