Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Gra się 'zawiesza' na czas nielogowania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Gra się 'zawiesza' na czas nielogowania

Ostatni raz logowałem się w sobotą albo niedzielę i wszystko grało. Nie miałem neta do piątku i dziś się loguję, patrzę, a tam gra wygląda jakby działała jeszcze jakiś czas, a potem stanęła.

Praktycznie produkcja stanęła, drewna czy marmuru mam deczko więcej niż miałem w sobotę. Tak samo cała produkcja np. koni. Jakby działało jeszcze dzień maksymalnie, a potem stanęło mimo, że np. pól zboża czy studni nabudowałem 'na zaś' naprawdę dużo.

Generalnie fatalny bug, bo nastawiłem się, że po powrocie z urlopu zacznę porządną rozbudowę itp., a tu wielkie nic

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    że zapytam, miejsce w magazynie było wystarczające, bo może zapchał sie po jednym dniu :<

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    że zapytam, miejsce w magazynie było wystarczające, bo może zapchał sie po jednym dniu :<
    W sumie dobre pytanie, bo zapomniałem zaznaczyć.

Magazyny miałem na starcie prawie puste, a pojemność to 12000 bodajże.

Zresztą. Przez te 5 dni studnie też się nie wyczerpały, tak jak kopalnie, które normalnie w dzień-dwa znikają przecież.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Gra jest skonstruowana tak, że przez 24 godziny od ostatniego logowania działa normalnie, tzn. produkcja się nie zatrzymuje, wydobycie idzie dalej itd. Natomiast po 24 godzinach gra się zatrzymuje. Przy kolejnym logowaniu zastaniesz stan rzeczy po 24 godzinach od ostatniego logowania.
    Dodatkowo, jeśli ktoś odwiedzi Twoją wyspę, również jest to liczone jako Twoje logowanie.
    No to już wiem co się stało. Temat do zamknięcia. Jestem przyjemnie zaskoczony szybkością reakcji Wsparcia Technicznego

Uprawnienia umieszczania postów