Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z uruchomieniem gry w Mozilli Firefox

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Problem z uruchomieniem gry w Mozilli Firefox

Mam taki problem otóż po uruchomieniu gra w ogóle się nie ładuje. Odpala się jakiś pliczek do ściągnięcia "empty.bin" i pasek ładowania cały czas stoi w miejscu. Na Internet Explorerze gra uruchamia się ale ja nie używam tej przeglądarki. Może ktoś z Was miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać. Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Osadnik Awatar PaniCook
    Serwer
    Czarci Gaj
    najnowszego Flash'a ściągnij, ciasteczka usuń
    jak nie pomoże polecam chroma albo opere, mi na obydwu chodzi od tygodnia i nie miałem ani jednego problemu.

Osadnik Awatar mnlf
    Serwer
    Nowy Świat
    Na operze działa tak samo jak na firefoksie (dokładnie ten sam flasz nawet z tymi samymi plikami tymczasowymi które się tworzą podczas grania).

Chrome ma innego flasza (jest wbudowany w przeglądarkę - więc ewentualna aktualizacja razem z całą przeglądarką) i internet explorer jeszcze innego (ale tego nie polecam).

Jak nie działa firefoksie/operze próbować chromem jak nie działa w chromie to firefoksem albo operą.

Tak na marginesie to adobe zapowiedziało że razem z wersją 11 kończy wsparcie dla firefoksa i opery o ile więc nie zmienią zdania to za jakiś czas w settlersów będzie można pograć tylko w chromie (no ewentualnie w ie jak ktoś jest samobójcą).

Uprawnienia umieszczania postów