Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Delikatny błąd kopalni

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Delikatny błąd kopalni

Witam,

nie mam zbyt wysokiego levelu ale właśnie dlatego udało mi się zaobserwować delikatny błąd.
    Doszedłem do momentu kiedy mogłem zacząć wydobywanie żelaza, nie mam jeszcze żadnych budynków do przetwarzania rudy.
    Postawiłem kopalnię na złożu, którego ilość wynosiła dokładnie 550.
    Kopalnia wyeksploatowała się do końca, a ja w magazynie mam 549 wykopanej rudy.

Zastanawiam się czy to malutki błąd w matematyce gry, czy też robotnik pobrał myto za pracę w kopalni?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Szanowny Graczu,
    Dążymy aby gra odzwierciedlała jak najbardziej rzeczywistość. Niestety do naszego systemu wkradł się błąd. Przy najbliższej aktualizacji zmienimy współczynnik "pożyczania" rudy przez osadników z symboliczne jednej jednostki na stałą rzędu 23% od wydobycia, oraz dodatkowo 18% od dochodu z handlu. Jednocześnie chcemy dodać, iż w trosce o graczy planujemy wprowadzić dodatkowe opłaty za opiekę zdrowotną dla Twoich osadników, aby żyło im się zdrowo i w dobrobycie. Prawdopodobnie będzie to skromne 300 monet dziennie + 10% wszystkich surowców z magazynie.

Z wyrazami szacunku
    Donald T.
    Administrator serwera Rzeczpospolita
    Ostatnio edytowane przez PanCzarny ; 28.03.2012 o 03:52

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez PanCzarny Zobacz posta
    Szanowny Graczu,
    Dążymy aby gra odzwierciedlała jak najbardziej rzeczywistość. Niestety do naszego systemu wkradł się błąd. Przy najbliższej aktualizacji zmienimy współczynnik "pożyczania" rudy przez osadników z symboliczne jednej jednostki na stałą rzędu 23% od wydobycia, oraz dodatkowo 18% od dochodu z handlu. Jednocześnie chcemy dodać, iż w trosce o graczy planujemy wprowadzić dodatkowe opłaty za opiekę zdrowotną dla Twoich osadników, aby żyło im się zdrowo i w dobrobycie. Prawdopodobnie będzie to skromne 300 monet dziennie + 10% wszystkich surowców z magazynie.

Z wyrazami szacunku
    Donald T.
    a mozesz przestac spamowac i pisac nie na temat ?
    Jarosław K.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez PanCzarny Zobacz posta
    Szanowny Graczu,

Z wyrazami szacunku
    Donald T.
    Lubię to!
    Waldemar P.

a Ty Jarek wyluzuj, albo kobietę sobie znajdź :P

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez kornolio Zobacz posta
    a Ty Jarek wyluzuj, albo kobietę sobie znajdź :P
    Przeciez wszyscy wiedza ze lubie zwierzeta. Szczegolnie koty.
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Tu poważny błąd, a wy sobie żartujecie... chociaż przyznam że nick autora wątku też się wydaje dość polityczny, przynajmniej w moich uszach

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a wracając do tematu faktycznie mnie też wydobywa 299 z 300 rudy złota :P

Uprawnienia umieszczania postów