Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Niezniszczalne drzewa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Drzewa nie do ścięcia (błąd?)

Na mojej mapie jest grupa drzew które mimo wycięcia wszystkich dookoła cały czas są nieruszone.
    A po wybraniu drwala zaznaczone są jako surowce.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Untitled-3.jpg, 
wyświetleń: 277, 
rozmiar: 48.7 KB, 
ID: 155.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Untitled-4.jpg, 
wyświetleń: 274, 
rozmiar: 53.3 KB, 
ID: 156.  
    Ostatnio edytowane przez mac2004 ; 27.03.2012 o 11:01 Powód: Konkretniejszy tytuł

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zylaja Zobacz posta
    znany problem i wiele razy opisywany
    ...i nadal nierozwiazany.
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja nie mam problemu z tymi drzewami ani z innymi mam leśników drzew mam nadmiar i się nie martwię takimi błahostkami ja ta

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    @fredii cieszymy się z Twojej zaradności oraz z umiejętnego gospodarowania zasobami, aczkolwiek to nie zmienia faktu, że błąd nadal jest. Zresztą nie tylko ten. Ale spokojnie, programiści już nad tym pracują, dlatego zostały wprowadzone superowe startery, więc jak gdzieś jest skopana gra, to za gotówkę możecie sobie uzupełnić złoża

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja tez nie mam problemu, ale teraz sobie wyobraz ze ci pokazuje zloza ktore nie dzialaja...
    Zmienili wyglad piwa, zmienili nazwe, a kilku drzew nie potrafia usunac z mapy. Lub sprawic zeby przestaly tylko "wygladac".
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    najlepiej uzupełniać zasoby na allegro od 1zł - zgroza i głupota, totalna głupota

Uprawnienia umieszczania postów