Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Pudełkowa wersja The Settlers Online

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To bardzo niedobrze, gdy gra ewidentnie nie jest gotowa. Na pudełku nie ma żadnego oznaczenia, że kupujesz zestaw do gry, która nie jest kompletna. To tak jakbyś kupił np. Mass Effect 3, podczas gry okazuje się, że jest tylko połowa kampanii, a druga połowa będzie do ściągnięcia za jakiś czas. Uważasz, że to jest fair wobec klientów?
    Nie mówiąc o tym, że system płatności w grze działa od dawna. Czyli jak ktoś kupił klejnoty to może poczuć się mocno oszukany, gdy w pudełkowej wersji dostaje to, za co zapłacił ponad 100zł...no ale to już sprawa między płacącymi, a korporacją.
    Nie widzę sensu płacenia dopóki nie zostanie wprowadzone PvP, to prawdopodobnie będzie element decydujący o tym, czy gra będzie mieć jakąś przyszłość, ale to już sprawa osobista.
    Ostatnio edytowane przez TheFatPanda ; 28.03.2012 o 23:36

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tak jest chyba z kazdym mmo. gra jest rozwijana w trakcie roznymi aktualizacjami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja mam w gildii znajomego który kupił 5 PUDEŁEK na raz (czytaj wszystkie jakie były w Empiku) i wysprzedawał je za monety wirtualne, szaleniec

Mam nadzieję, że dzięki tym pudełek ceny na rynku spadną (zakładam że ponad 40% graczy rzuci się na pakiet startowy) więc warto poczekać z kupowaniem przygód itp.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Diduś Zobacz posta
    Ja mam w gildii znajomego który kupił 5 PUDEŁEK na raz (czytaj wszystkie jakie były w Empiku) i wysprzedawał je za monety wirtualne, szaleniec

Mam nadzieję, że dzięki tym pudełek ceny na rynku spadną (zakładam że ponad 40% graczy rzuci się na pakiet startowy) więc warto poczekać z kupowaniem przygód itp.
    W każdej grze są tego typu promocje aby jeszcze bardziej przyciągnąć klienta.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez zylaja Zobacz posta
    tak jest chyba z kazdym mmo. gra jest rozwijana w trakcie roznymi aktualizacjami
    Oczywiście, rozwijana, ale podstawowe elementy powinny być zakończone. Natomiast tutaj ciągle mamy do czynienia z niekompletną, zbugowaną wersją. Jako przykład podam najczęściej przewijający się przez chat pomocy problem-> "Pokazuje mi 1 pozwolenie na budowę, ale nie mogę nic budować?!?!" I nie chodzi tutaj o lagi, sam miałem coś takiego przez mniej więcej tydzień, zanim system w końcu się zorientował, że błędnie wyświetla mi ilość pozwoleń...
    Dlatego uważam, że wersja pudełkowa nie powinna zostać jeszcze wydana, a na pewno nie przed wprowadzeniem PvP.

Osadnik Awatar Lukash25
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja kupię z miłą chęcią. Skoro się opłaca to czemu nie

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A może ktoś wie gdzie stacjonarnie można kupić pakiet startowy? W Empiku tak w sklepach jak i przez stronę internetową z odbiorem osobistym gry nie ma.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Piwonia Zobacz posta
    W Empiku tak w sklepach jak i przez stronę internetową z odbiorem osobistym gry nie ma.
    raczej powinno byc Gry JUŻ nie ma :P

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "Nie ma" czy "JUŻ nie ma", ale nie zmienia to faktu że chciałam ją kupić i nie udało mi się i teraz szukam innego źródła. Znalazłam na allegro i nawet jeden sprzedawca sprzedaje komplet kodów które wysyła od razu, dzięki czemu grę bym miała od ręki, no ale pomyślałam że miło by było mieć opakowanie do kompletu.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów