Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Znikajace pozwolenia na budowe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Znikajace pozwolenia na budowe

Widziałem już podobne tematy, jednak ja mialem z lekka odmienna sytuacje. Postawilem magazyn i po chwili zlecenie budowy zupelnie zniknelo i oczywiscie pozowlenie na budowe mi ubylo. Magazyn sie nie wybudowal, a pozwolenie nie wrocilo. Co skutkuje tym, ze w kolejce na budowe moge miec tylko dwa sloty na budowe. Jak mam 1 budynek budowany i drugi w kolejce to trzeciego juz nie moge wrzucic.

Prosilbym o naprawienie tych bledow i zwrocenie pozwolen.

Pzdr

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wyczysc ciasteczka i pamiec podreczna przegladarki. jak dalej bedzie problem to napisz do pomocy technicznej wypalniajac formularz kontaktowy.
    http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    dorzucam się do tematu , problem jest jak w tytule : znikające pozwolenia na budowę, natomiast wywołany przez inny bug
    za każdym razem jak się wybuduje np. kopalnie miedzi, to zabiera jedno pozwolenie, jeżeli wyburzy się ją przed samoczynnym zniszczeniem to oddaje te pozwolenie, jeżeli pozwoli się żeby się wyeksploatowała to po wyburzeniu nie oddaje już pozwolenia, w ten sposób już wybrało mi z 50 pozwoleń i już zostałem z kilkoma , niedługo nic nie można będzie postawić

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez heyka Zobacz posta
    dorzucam się do tematu , problem jest jak w tytule : znikające pozwolenia na budowę, natomiast wywołany przez inny bug
    za każdym razem jak się wybuduje np. kopalnie miedzi, to zabiera jedno pozwolenie, jeżeli wyburzy się ją przed samoczynnym zniszczeniem to oddaje te pozwolenie, jeżeli pozwoli się żeby się wyeksploatowała to po wyburzeniu nie oddaje już pozwolenia, w ten sposób już wybrało mi z 50 pozwoleń i już zostałem z kilkoma , niedługo nic nie można będzie postawić
    zrob screena osady i z iloscia pozwolen. z checia zobacze.

kopalnie po zawaleniu sie automatycznie zwracaja pozwolenia

Uprawnienia umieszczania postów