Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: możliwość sprzedaży specjalisty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

możliwość sprzedaży specjalisty

Sądzę, że ciekawą opcją byłoby dodanie możliwości sprzedaży specjalisty. Oczywiście, co by za dobrze nie było, to sprzedaż byłaby za połowę jego wartości przy kupnie. Mniemam, że wielu z was przytrafiło się niechcący kupić jakiegoś specjalistę za w cale nie małe pieniądze i później przysłowiowo pluć sobie w brodę.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pluć w brodę to będziesz jak go sprzedasz.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jakbym kupił geologa bądź odkrywcę to jeszcze bym "nie płakał", no ale ja na ten przykład kupiłem drugiego generała i jakoś wstępnie mniemam, że on jest zbyteczny.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jest on niezbędny przy robieniu przygód (no dobra nie niezbędny ale wielce przydatny) więc nie masz się co martwić, z resztą 200 monet to nie majątek ;]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    O ile mnie pamięć nie myli to 300. Dla Ciebie może nie majątek, no ale też i nie mała suma, za to mógłbym ulepszyć jeden budynek z 2 na 3 lvl co by mi się chwilowo bardziej opłacało przy moim poziomie. Do przygód jeszcze "trochę" mi brakuje

Osadnik Awatar Sedzia_Dredd
    Serwer
    Nowa Ziemia
    na pewno sprzedaż byłaby z połowę tańsza niż kupno, więc nie wiem czy to taka przydatna opcja by była zwłaszcza, że jak już wspomniano - przyda się.
    ::. .:: Emotions... There oughta be a law against them ::. .::

Uprawnienia umieszczania postów