Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: oznaczenie przychodu lub ubytku towarów w magazynie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

oznaczenie przychodu lub ubytku towarów w magazynie

Witam chciałbym zaproponować administratorom pomysł ulepszenia funkcjonalności magazynów. Mianowicie myślałem o jakimś wskaźniku, jakiego towaru nam ubywa, a jakiego mamy przychód, wydaje mi się, że gdyby ten wskaźnik był w osobnej zakładce przedstawiony w sposób graficzny i najlepiej gdyby do ilości ubytków były dopisane cele na jakie zostały te towary przeznaczone, to pomogłoby i ułatwiło wszystkim planowanie i zarządzanie gospodarką wioski. historia tego wskaźnika nie musiałaby być dłuższa niż jakieś 6-8h przynajmniej tak mi się wydaje.
    P.S. Wiem że nie będzie to łatwe do realizacji, ale chyba każdy przyzna mi rację, że byłby to przydatny element gry.
    Pozdrawaim

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mocne
    Nie raz już musiałem sam obliczać ile to zboża mi przybywa a ile ubywa i jak na tym wychodzę (czy tam drewna,węgla,itd.), więc taka opcja była by jak najbardziej przydatna
    Podpinam się pod to

Osadnik Awatar PaniCook
    Serwer
    Czarci Gaj
    Pomysł niezły, Popieram

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    a przynajmniej takie zestawienie towarów poza materiałami budowlanymi i bronią którą sami rozdysponowujemy kiedy chcemy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jak nie da się takiego rozbudowanego pomysłu wdrożyć do gry to może przynajmniej wskaźnik przy towarze (jak na giełdzie),zielona strzałka - skierowana do góry jako przychód z ewentualną małą liczbą przedstawiającą przychód towaru w rozliczeniu na przykład godzinnym, oraz czerwona strzałka - skierowana ku dołowi przedstawiająca ubytek towary.
    Te wskaźniki mogły by być bezpośrednio umieszczone przy towarze i nie trzeba by było otwierać dodatkowego menu.

Osadnik Awatar Gardios
    Serwer
    Nowy Świat
    Było było było było było

jak to juz napisał ktos gdzies "propozycja zostala przekazana do supportu"
    czyli spoko, mniej więcej w ciągu 3 lat powinno się takie coś pojawic

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    hie hie ... wynika z tego, że szybciej się ta gra znudzi niż się doczekamy na taką zmianę ...

Uprawnienia umieszczania postów