Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kończę granie w TSON

GreatMike

Kończę granie w TSON

W porównaniu do "ciężkich" wersji settlerts wersja online jest słaba, ponieważ: jest jednostajna, bitwy wszystkie są takie same - wiele wojska i do boju, przemysł słabo rozwinięty. Jak dla mnie to gra ma na celu wyciąganie kasy od graczy, nic więcej. Uwagi dotyczące zmian w grze wskazałem na forum. Więcej spodziewałem się po tej grze.

Osadnik Awatar PaniCook
    Serwer
    Czarci Gaj
    1.gra jest w fazie testow, nie wymagajmy za wiele
    2.prosze nie porównuj gry www online do wersji zwykłej na pc
    3.czy ktoś Cie zmusza do placenia czy oplaty abonamentu, zł ma mały wpływ na rozwój gry niz w innych grach tego typu czy rpg.
    4.jesli masz pomysly co do gry to podziel sie nimi na forum (...)
    5.pewnie twój problem w tym ze nie potrafisz wbic 17 lev bo zaczyna sie pve

Osadnik Awatar Gardios
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez PaniCook Zobacz posta
    Chyba sobie robisz jaja. Gra ma być dobra i odpowiadać wymaganiom graczy. Jeśli tak nie jest to ich traci i tyle. Gadanie typu "nie wymagajmy za wiele" to to samo co "spoko gra może być gówniana a i tak będę grał"
    Jeśli online wzoruje się na wersji pc, to czemu nie? Poza tym ta sama firma za to odpowiada
    3.czy ktoś Cie zmusza do placenia czy oplaty abonamentu, zł ma mały wpływ na rozwój gry niz w innych grach tego typu czy rpg.
    Oświecę cię: na wyższych lvlach ci co płacą złótówki mają OGROMNĄ przewagę nad tymi, którzy nie wydają kasy na grę
    takie osobiste zaczepki są na poziomie gimnazjum więc sobie odpuść
    Ostatnio edytowane przez Gardios ; 24.03.2012 o 19:22

GreatMike

4.jesli masz pomysly co do gry to podziel sie nimi na forum (...)

beta to juz wersja prawie do grania
    przeczytaj uważnie co napisałem, a później komentuj.
    lev 19 tak dla informacji, chwile przed 20. Jak nie wiesz, to nie komentuj.
    jak nie kupie klejnotów to sporo czasu zajmuje granie
    to czym jest ta gra? jeżeli ma być gorsza od wersji "ciężkiej" to po co jest robiona. Podtrzymuje zdanie - wyciąganie kasy
    Dalej uważam, że gra jest słaba.
    Ostatnio edytowane przez GreatMike ; 25.03.2012 o 00:31

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W pełni się zgadzam, gra jest słabiutka, nudna, wieczne czekanie na nowych osadników, po to by po minucie walki zaczynać czekanie od nowa. zupełny brak gry zespołowej, brak wspólnej mapy... spodziewałem się więcej....
    Wolę dopracowaną grę i płacenie miesięcznego abonamentu niż jakieś bezsensowne mikropłatności za ławeczkę)).
    Pozdrawiam.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak sie człowiek loguje 2-3 razy w ciagu dnia to wcale nie jest nudno, gra nie zatrzymuje długo przy kompie ale na długi okres czasu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zgadzam się jest to gra realistyczna a nie kolejna łupanina na sztukę którą przejdziesz w 3 dni - rozwój i postęp potrzebuje czasu

Nowicjusz
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ale "fizyka" pojedynku jest dno. idac z 2 krotna przewaga woja i tak tracimy prawie polowe wiec jaki tu sens...

Nowicjusz
    Serwer
    Kolonia
    Niestety muszę się zgodzi, gra póki co jest strasznie nużąca. Gram ok. 3 tyg. i już mi się czasami nie chce zalogować do gry. A jestem raczej wytrwały jeżeli chodzi o tego typu gry (via www) w które potrafiłem grac dobry rok regularnie. Mam nadzieję, że wersja finalna będzie miała większy nacisk na pvp, kooperacje z pozostałymi graczami oraz brak rankingu nie motywuje do dalszej gry.

Osadnik Awatar Gardios
    Serwer
    Nowy Świat
    Na początku jest fajnie, ale po wybiciu bandytów staje się nieco nudna i monotonna

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów