Myślę że można dodać jakiś wkaźnik który informuje ile zotało do końca trwania bufu, bo już nie raz mi się zdrzyło że zapomniałem kiedy dany budynke był bufowany i ile zostało do końca.
Myślę że można dodać jakiś wkaźnik który informuje ile zotało do końca trwania bufu, bo już nie raz mi się zdrzyło że zapomniałem kiedy dany budynke był bufowany i ile zostało do końca.
zapraszam do przeczytania "Pamietnik Dewelopera" . pozdrawiam ( jest w mojej sygnaturze)
Ech, nawet to czytałem kiedyś, widocznie jakoś nie zapadło w pamięć.
Tylko tam pisze, że taka informacja będzie po kliknięciu (czy najechaniu na budynek) a ja sądzę, że przedmówcy chodziło o to aby nad budynkiem był taki pasek odliczający czas trwania.
Graficznie było by to bardziej przydatne jako ogólny pogląd na dużą ilość budynków i ich buffyi nie trzeba by było zaglądać do każdego zbuff'owanego budynku.
"o to aby nad budynkiem był taki pasek odliczający czas trwania."
Dobry pomysł, właśnie miałem o tym pisać w nowym temacie :P
Przydatna rzecz (coś na podobe paska, który się ładuje gdy niszczy się obóz bandytów, tylko że najlepiej w pionie i ustawiony obok budynku)
Jeżeli to duży problem, to można zrobić tak, że po najechaniu na budynek owy pasek się pojawia. W opcjach by się ustawiało czy ma być to widoczne bez najechania czy z (niektórym mogłoby to przeszkadzać)
Dołączam się do tego aby mozna to było włączać i wyłączać w opcjach.
W ogóle opcje powinny byc troche bardziej rozbudowane![]()