Nie moge wejść w grę
po zalogowaniu pojawia mi się porada dnia i tak mam od wczoraj
o co chodzi???
Nie moge wejść w grę
o co chodzi???
To mała informacja dotycząca błędów od jednego z kolegów z gildii:
''Hej ponieważ microsoft znowu coś z***ał (szok), jest duża szansa że wyskoczy wam black screen na komputerach, objawy to czarny ekran + myszka + komputer nie reaguje na nic itp
jak to naprawić otóż
Krok 1 : klikamy ctrl + Alt+ Del jednoczesnie i przechodzimy do panelu logowań wybieramy logowanie z funkcją panelu zadań
Krok 2 : Tworzymy nowe zadanie (new Task) i w nowym zadaniu wpisujemy " explorer.exe "
Krok 3 : Aktualnie znuw jest wszystko po staremu ale są błędy, musimy cofnąć system o tydzień np
Krok 4 po cofnięciu systemu i jak wszystko jest już ładnie włączone wchodzimy na stronę :
http://info.prevx.com/download.asp?GRAB=BLACKSCREENFIX
i ściągamu łatke
"świat jest nasz zarówno ten wirtualny i realny więc ceńmy je na równi"
no tera to mnie powaliłeśsystemy nasze to w większości Windows tak/? wiec jakiej jest on firmy?? jak wiesz to nie pisz zbyt szybko zanim nie przemyślisz ok/?
co ma czarny ekran do gry > jesli komus cos takiego wyskoczy to ma problem z systemem... a nikt nie pisal o takim problemie (...)
Kolega ma problem z zalogowaniem sie a nie czarnym ekranem i microsoft nie ma tu nic do gadania, ten problem moze rozwiazac jedynie administracjaNie moge wejść w grę
o co chodzi???
skoro komputer na nic nie reaguje to jak ktos ma uruchomić menedzera zadan ?''Hej ponieważ microsoft znowu coś z***ał (szok), jest duża szansa że wyskoczy wam black screen na komputerach, objawy to czarny ekran + myszka + komputer nie reaguje na nic itp
jak to naprawić otóż
Krok 1 : klikamy ctrl + Alt+ Del jednoczesnie i przechodzimy do panelu logowań wybieramy logowanie z funkcją panelu zadań
Ostatnio edytowane przez PaniCook ; 24.03.2012 o 16:21
PaniCook ja nie wiem czy ty potrafisz czytać i rozumieć ale to twoja sprawa ja nie napisałem posta odnośnie kogoś czy innych wypowiedzi po prostu zamieściłem świerzą informacje w dziale "błąd" aby nie robić kolejnych niepotrzebnie jak to robi wiele osób i tym samym jest masę spamu więc czytaj i nie komentuj bo widze że nabijasz tylko posty które nic nie przekazują to samo jak Sqrczybyk .Pozdrawiam !!!
Ps.widzisz gdzieś że odnoszę się moim tematem i cytuje czyjeś pytanie/?okulary proponuje kupić i książkę o logicznym myśleniu.Pozdrawiam
Odpowiadam napisał bym to co Ty ale do supportu a nie na forum![]()