Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Błąd

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie moge wejść w grę
    po zalogowaniu pojawia mi się porada dnia i tak mam od wczoraj
    o co chodzi???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Nigerion Zobacz posta
    Tak to jest jak najpierw sie pisze a potem myśli zamiast na odwrót
    Brawo !!! Widzisz zaczynasz łapać to było zgryźliwe a teraz coś ironicznego poproszę ;P
    SI VIS PACEM, PARA BELLUM.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BOOKI Zobacz posta
    Nie moge wejść w grę
    o co chodzi???
    Widzisz ... jakby to powiedzieć ...pojęcia nie mam ;P heh mam to samo od czwartku, zgłaszałem do supportu 2 razy ale jak na razie mają to w ... ;P

Początkujący Osadnik Awatar Nigerion
    Serwer
    Czarci Gaj
    To mała informacja dotycząca błędów od jednego z kolegów z gildii:
    ''Hej ponieważ microsoft znowu coś z***ał (szok), jest duża szansa że wyskoczy wam black screen na komputerach, objawy to czarny ekran + myszka + komputer nie reaguje na nic itp
    jak to naprawić otóż
    Krok 1 : klikamy ctrl + Alt+ Del jednoczesnie i przechodzimy do panelu logowań wybieramy logowanie z funkcją panelu zadań
    Krok 2 : Tworzymy nowe zadanie (new Task) i w nowym zadaniu wpisujemy " explorer.exe "
    Krok 3 : Aktualnie znuw jest wszystko po staremu ale są błędy, musimy cofnąć system o tydzień np
    Krok 4 po cofnięciu systemu i jak wszystko jest już ładnie włączone wchodzimy na stronę :
    http://info.prevx.com/download.asp?GRAB=BLACKSCREENFIX
    i ściągamu łatke
    "świat jest nasz zarówno ten wirtualny i realny więc ceńmy je na równi"

Osadnik Awatar PaniCook
    Serwer
    Czarci Gaj
    co ma microsoft do settlersonline ?

Serwer
    Czarci Gaj
    no tera to mnie powaliłeś systemy nasze to w większości Windows tak/? wiec jakiej jest on firmy?? jak wiesz to nie pisz zbyt szybko zanim nie przemyślisz ok/?

Osadnik Awatar PaniCook
    Serwer
    Czarci Gaj
    co ma czarny ekran do gry > jesli komus cos takiego wyskoczy to ma problem z systemem... a nikt nie pisal o takim problemie (...)
    Nie moge wejść w grę
    o co chodzi???
    Kolega ma problem z zalogowaniem sie a nie czarnym ekranem i microsoft nie ma tu nic do gadania, ten problem moze rozwiazac jedynie administracja

''Hej ponieważ microsoft znowu coś z***ał (szok), jest duża szansa że wyskoczy wam black screen na komputerach, objawy to czarny ekran + myszka + komputer nie reaguje na nic itp
    jak to naprawić otóż
    Krok 1 : klikamy ctrl + Alt+ Del jednoczesnie i przechodzimy do panelu logowań wybieramy logowanie z funkcją panelu zadań
    skoro komputer na nic nie reaguje to jak ktos ma uruchomić menedzera zadan ?
    Ostatnio edytowane przez PaniCook ; 24.03.2012 o 16:21

Serwer
    Czarci Gaj
    PaniCook ja nie wiem czy ty potrafisz czytać i rozumieć ale to twoja sprawa ja nie napisałem posta odnośnie kogoś czy innych wypowiedzi po prostu zamieściłem świerzą informacje w dziale "błąd" aby nie robić kolejnych niepotrzebnie jak to robi wiele osób i tym samym jest masę spamu więc czytaj i nie komentuj bo widze że nabijasz tylko posty które nic nie przekazują to samo jak Sqrczybyk .Pozdrawiam !!!
    Ps.widzisz gdzieś że odnoszę się moim tematem i cytuje czyjeś pytanie/? okulary proponuje kupić i książkę o logicznym myśleniu.Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Nigerion Zobacz posta
    PaniCook ja nie wiem czy ty potrafisz czytać i rozumieć ale to twoja sprawa ja nie napisałem posta odnośnie kogoś czy innych wypowiedzi po prostu zamieściłem świerzą informacje w dziale "błąd" aby nie robić kolejnych niepotrzebnie jak to robi wiele osób i tym samym jest masę spamu więc czytaj i nie komentuj bo widze że nabijasz tylko posty które nic nie przekazują to samo jak Sqrczybyk .Pozdrawiam !!!
    Ps.widzisz gdzieś że odnoszę się moim tematem i cytuje czyjeś pytanie/? okulary proponuje kupić i książkę o logicznym myśleniu.Pozdrawiam
    A Ty już masz taką ?? a akwarium masz ?? ;P nie nabijam postów troliku zabawny tylko czekam, prawie cierpliwie, na rozwiązanie mojego problemu, ciekaw jestem jak Ty byś się zachowywał będąc w mojej sytuacji :P

Serwer
    Czarci Gaj
    Odpowiadam napisał bym to co Ty ale do supportu a nie na forum

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów