Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Błąd

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Błąd

Wczoraj około godz. 21 dostałem bana na 10 min za "kupię miecze" od tamtej pory gra nie działa, nie pomogło wywalenie ciasteczek, przelogowywanie, zmiana przeglądarki ani komputera ... otwiera się mapa nie mogę nic na niej zrobić, mogę jedynie otworzyć puste okno budynku, i obserwować czat, (na głównym mogę zamieszczać posty ... wysłałem info do supportu ale nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi ... a czas leci :P

Początkujący Osadnik Awatar Nigerion
    Serwer
    Czarci Gaj
    W dzisiejszym dniu wystąpił błąd w czacie gildii mamy nadzieje że szybko to zostanie naprawione a mianowicie nie ma znacznika w postaci "ptaszka" który automatycznie przewija czat wiec dla waszej wiadomości oraz być może administracja nie wie więc wstawiam widoczek tego małego buga.
    "świat jest nasz zarówno ten wirtualny i realny więc ceńmy je na równi"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Nigerion Zobacz posta
    W dzisiejszym dniu wystąpił błąd w czacie gildii mamy nadzieje że szybko to zostanie naprawione a mianowicie nie ma znacznika w postaci "ptaszka" który automatycznie przewija czat wiec dla waszej wiadomości oraz być może administracja nie wie więc wstawiam widoczek tego małego buga.
    Nie rozumiem co to ma wspólnego z moim problemem ... nadal nie działa ... :P

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a jednak ma wspolnego z Twoim tematem i to duzo :P . tytul watka to "Błąd" :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wątku jeśli już :P Tyle, że to mój wątek i mój błąd :P wara innym od niego ;P hehe

Serwer
    Czarci Gaj
    Piszesz widze dość zgryźliwie i niestety sie mylisz to nie forum do pisania tematów ile kto chce a kolega słusznie zauważył że temat błąd pasuje do wstawiania postów na ten temat więc nie mów że coś jest tutaj twoje bo tak nie jest wszystko co użytkownik pisze jest dla innych a forum należy do settlers a nie do Ciebie więc z łaski swojej zastanów się co piszesz i jak a pomoże ci to w dalszej grze a i w życiu w realu się przyda

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Nigerion Zobacz posta
    Piszesz widze dość zgryźliwie i niestety sie mylisz to nie forum do pisania tematów ile kto chce a kolega słusznie zauważył że temat błąd pasuje do wstawiania postów na ten temat więc nie mów że coś jest tutaj twoje bo tak nie jest wszystko co użytkownik pisze jest dla innych a forum należy do settlers a nie do Ciebie więc z łaski swojej zastanów się co piszesz i jak a pomoże ci to w dalszej grze a i w życiu w realu się przyda
    W życiu bardziej przyda się znajomość pojęć takich jak ironia i sarkazm, więc zastanów się co piszesz i jak ... itp. itd. a może w końcu ktoś odniósł by się do merytorycznej strony mojego postu ?? ;P

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wiele osób już zgłaszało podobnego buga po otrzymaniu bana. Można mieć tylko nadzieję że wkrótce zostanie on naprawiony, a na razie jedyną radą jaką mogę dać jest po prostu unikanie otrzymania bana ;] (tak wiem że w twoim przypadku już trochę na te rady za późno)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Widzisz, najgorsze jest to, że wszyscy byli upominani a ja tylko raz się odezwałem ;P heh ... a moi biedni poddani pewnie tam głodują ... ;P

Serwer
    Czarci Gaj
    Tak to jest jak najpierw sie pisze a potem myśli zamiast na odwrót

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów