Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Pozwolenia na Budowe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Kolejna ofiara, też nie oddało ale nie tylko mi bo w pomocy zgłaszało się dużo ludzi których spotkało to samo.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dokładnie to samo.Wczoraj wieczorem miałem 5 pozwolenia na budowę i wszystkie kopalnie w ruchu.Dziś rano ( przed przerwa techniczna) wbijam na grę i mam zawalone 2 kopalnie miedzi i 1 żelaza i w dalszym ciągu zostało 5 pozwoleń.Wysłałem geologów by szukali nowych złóż.Odnaleźli w tych samych miejscach zawalone kopalnie zniknęły a pozwoleń zostało nadal 5.Postawiłem jedna kopalnie miedzi i zostały mi 4 pozwolenia.

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czy ktokolwiek z was wpadł na pomysł, żeby policzyć sobie budynki i wtedy zrobić zdziwione oczy, że jednak wszystko się zgadza i stoi tyle budynków ile zjedzonych jest pozwoleń? ;p

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Miecznik mi ostatnio 2 pozwolenia zjadł. Myślałem, że tak ma być ale teraz widzę, że jednak nie bardzo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To powiedz mi jakim cudem mając wszystkie kopalnie i 5 pozwolen nie budując nic po ich zawaleniu jest dalej 5??

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    warto czasami usuwac ciasteczka i pamiec podreczna. czasami nie akualizuje , lagi itp

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    cornflakes liczyć? chyba widzę jak mam 3 licencje na budowe, robie 3 kopalnie a po wyekplatowaniu nie moge zrobic kolejnych 3. Co tu liczyc

Lagi od ponad 2 dni? łooo swietnie, moze jakis admin by sie tym zainteresowal a nie. Po co w ogóle jest to forum

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi zawsze pomaga przelogowanie, jak nie jedno to dwa. a jeśli nadal sie upieram, że mi nie oddało, że mi gdzieś wcięło licencje to licze po prostu kolejno budynki i co sie okazuje? że jednak system ma racje ;] musiało wcześniej zwrócić mi jedno czy dwa "za dużo" bo tak też się dzieje, potem sie buduje a potem relog i nagle -1 ;p czasem też wyświetla, że mam wolne licencje ale jak licze budynki to sie okazuje, że nie powinienem mieć żadnej ;p

więc nie patrz ile masz licencji i ile budujesz kopalni tylko zwyczajnie przelicz budynki, jak dalej ci będzie wychodzić że zjadło ci niesłusznie to wtedy pisz do supportu ;p

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jednak pozwolenia nie działają do końca tak jak być powinno. Liczę budynki, liczę pozwolenia i raz jest dobrze a za innym razem różnica wynosi +2 lub -2.
    Miałem też taką ciekawostkę. Coś się kaszaniło z pozwoleniami, zrobiłem relog i cofnęło mnie o przynajmniej 30 minut do tyłu. 5 budowli które w międzyczasie postawiłem zjadło. Pozwolenia wróciły dopiero na drugi dzień. W wersji beta powiedzmy że jest to dopuszczalne, ale w wersji ostatecznej nie chciałbym mieć takich niespodzianek.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Policzylem, mam 90 budynkow, nie liczylem pol i studni, 7 pozwolen wiec wtf wychodzi 97, liczone razem z domek władyki
    Zajete mam 3 torytoria dodatkowe (3 to jest te gdzie sa 2 złoża marmuru) i nie kupowalem boostem +10. Mam 19lvl w grze

Jak najde na domek to mam napisane zostało ci 7 z 95 pozwoleń
    Ostatnio edytowane przez pitsun ; 29.03.2012 o 20:43

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów