Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 74

Wątek: Pytania i pomysły

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Za włości są pozwolenia, nie za lvle, po prostu kolega zbił kilka obozów bandytów, zrobił dużo expa i zajął włości. Lvl dają tyle co dostępność nowych budynków i rodzajów wojska.

Początkujący Osadnik Awatar Nigerion
    Serwer
    Czarci Gaj
    No tak dzx skleroza nie boli a raczej nie dospanie sorki macie racje i wielkie dzx za poprawienie mnie Super
    "świat jest nasz zarówno ten wirtualny i realny więc ceńmy je na równi"

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja mam takie osobiste spostrzeżenie dotyczące kopalni. Dlaczego po wykorzystaniu złoża, gdy kopalnia się zawali nie można odzyskać pozwoleń na budowę ale na wybudowanie nowej kopalni takowe pozwolenie trzeba posiadać? Pozostaje tylko pilnować i tuż przed wykorzystaniem surowców samemu ją zburzyć i odzyskać pozwolenie. Czy można coś z tym zrobić i poprawić?

Początkujący Osadnik Awatar OrderOfABudge
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez LordChesterfield Zobacz posta
    Ja mam takie osobiste spostrzeżenie dotyczące kopalni. Dlaczego po wykorzystaniu złoża, gdy kopalnia się zawali nie można odzyskać pozwoleń na budowę ale na wybudowanie nowej kopalni takowe pozwolenie trzeba posiadać? Pozostaje tylko pilnować i tuż przed wykorzystaniem surowców samemu ją zburzyć i odzyskać pozwolenie. Czy można coś z tym zrobić i poprawić?
    gdyby tak bylo musieliby dla mnie wprowadzic posiadanie nielegalnych zabudowan , danwo mialbym na minusie wiecej pozwolen niz zdolaloby sie uzbierac do tej pory droga nieplatnicza

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez OrderOfABudge Zobacz posta
    gdyby tak bylo musieliby dla mnie wprowadzic posiadanie nielegalnych zabudowan , danwo mialbym na minusie wiecej pozwolen niz zdolaloby sie uzbierac do tej pory droga nieplatnicza
    U mnie się tak dzieje, już sporo w ten sposób straciłem pozwoleń bo nie mogłem upilnować tego gdy skończy się surowiec w kopalni.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    LordChesterfield

pozwolenia wracają zaraz po wyczerpaniu surowców w kopalni. To że później wyburzysz zawaloną kopalnie nic nie zmienia. Jednak, wyburzając kopalnie tuż przed zawaleniem, gdy zostanie w niej na przykład 1 czy 2 sztuki złoża, zwraca nam to wtedy i pozwolenie i 1/4 materiałów potrzebnych do wybudowania kopalni.

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Helventis Zobacz posta
    LordChesterfield

pozwolenia wracają zaraz po wyczerpaniu surowców w kopalni. To że później wyburzysz zawaloną kopalnie nic nie zmienia. Jednak, wyburzając kopalnie tuż przed zawaleniem, gdy zostanie w niej na przykład 1 czy 2 sztuki złoża, zwraca nam to wtedy i pozwolenie i 1/4 materiałów potrzebnych do wybudowania kopalni.
    Muszę zwrócić na to uwagę. Dzięki

Początkujący Osadnik Awatar DorotkaStokrotka
    Serwer
    Czarci Gaj
    A propos pozwoleń na budowę... U niektórych osób (u mojej siostry na przykład) pokazuje np. że są jeszcze 2 pozwolenia na budowę a jak chce się coś zbudować to dostępne są tylko studnie i pola. Mam nadzieję, że to tylko bug gry i zostanie wkrótce naprawiony, ale póki co trochę utrudnia to grę.

Początkujący Osadnik Awatar OrderOfABudge
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czasem rob sie tak gdy w kolejce budowy jest ilosc odpowiadajace ilosci pozostalych budowli wtedy blokuje sie mozliwosc budowy struktur wymagajacych pozwolenia z tego co wiem to ulega zmianie gdy konstrukcjazostanie ukonczona

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam,
    Czy ktoś z Was ma potrzebę zanotowania sobie informacji w grze ?
    Uwarzam, że powinna być taka możliwość, coś w rodzaju notatnika czy jakoś tak.

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów