Za włości są pozwolenia, nie za lvle, po prostu kolega zbił kilka obozów bandytów, zrobił dużo expa i zajął włości. Lvl dają tyle co dostępność nowych budynków i rodzajów wojska.
Za włości są pozwolenia, nie za lvle, po prostu kolega zbił kilka obozów bandytów, zrobił dużo expa i zajął włości. Lvl dają tyle co dostępność nowych budynków i rodzajów wojska.
No tak dzx skleroza nie boli a raczej nie dospanie sorki macie racje i wielkie dzx za poprawienie mnie Super
"świat jest nasz zarówno ten wirtualny i realny więc ceńmy je na równi"
Ja mam takie osobiste spostrzeżenie dotyczące kopalni. Dlaczego po wykorzystaniu złoża, gdy kopalnia się zawali nie można odzyskać pozwoleń na budowę ale na wybudowanie nowej kopalni takowe pozwolenie trzeba posiadać? Pozostaje tylko pilnować i tuż przed wykorzystaniem surowców samemu ją zburzyć i odzyskać pozwolenie. Czy można coś z tym zrobić i poprawić?
LordChesterfield
pozwolenia wracają zaraz po wyczerpaniu surowców w kopalni. To że później wyburzysz zawaloną kopalnie nic nie zmienia. Jednak, wyburzając kopalnie tuż przed zawaleniem, gdy zostanie w niej na przykład 1 czy 2 sztuki złoża, zwraca nam to wtedy i pozwolenie i 1/4 materiałów potrzebnych do wybudowania kopalni.
A propos pozwoleń na budowę... U niektórych osób (u mojej siostry na przykład) pokazuje np. że są jeszcze 2 pozwolenia na budowę a jak chce się coś zbudować to dostępne są tylko studnie i pola. Mam nadzieję, że to tylko bug gry i zostanie wkrótce naprawiony, ale póki co trochę utrudnia to grę.
Czasem rob sie tak gdy w kolejce budowy jest ilosc odpowiadajace ilosci pozostalych budowli wtedy blokuje sie mozliwosc budowy struktur wymagajacych pozwolenia z tego co wiem to ulega zmianie gdy konstrukcjazostanie ukonczona
Witam,
Czy ktoś z Was ma potrzebę zanotowania sobie informacji w grze ?
Uwarzam, że powinna być taka możliwość, coś w rodzaju notatnika czy jakoś tak.